Alarmsysteem voor ouderen van Pluis.

Speciaal alarmsysteem voor ouderen

Alarmsystemen voor ouderen verkleinen de kans op ernstig letsel bij medische ongevallen. Het seniorenalarm van Pluis. biedt onder andere een noodknop en IP-camera. Hierdoor kan er snel hulp komen om de senioren te helpen. Ouderen zijn bij ongevallen namelijk niet altijd in staat om zelf de hulpdiensten te bellen. Met zo’n alarmsysteem voor ouderen kunnen de senioren toch wat langer thuis blijven wonen. Het alarmeringssysteem is helemaal naar persoonlijke wens aan te passen.

Voordelen alarmsysteem voor ouderen

  • 24/7 in verbinding met meldkamer
  • Draadloos alarmsysteem met speciale app
  • Snel hulpdiensten inschakelen na alarm
  • Dagelijks controle op batterijen
  • Met speciale noodknop (armband of ketting)

Paniekknop voor ouderen met speciale app

Door de noodknop kunnen senioren snel hulp inschakelen. Na een druk op de knop krijgen de waarschuwingsadressen bericht van de meldkamer. Of een pushbericht via een speciale app op uw smartphone. Bijvoorbeeld buren of familie die snel ter plekke kunnen zijn. De paniekknop is als armband en ketting verkrijgbaar. Zo hebben de ouderen het seniorenalarm altijd bij de hand. Ook bij andere dreigende situaties als inbraken of brand is het persoonlijke alarmeringssysteem door de ouderen te gebruiken.

Kijk van afstand mee via IP-camera

Een andere optie voor het alarmsysteem voor ouderen is de IP-camera. Hierdoor kan familie van afstand meekijken. Via een ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk om met elkaar te communiceren. Zo kunt u altijd controleren of de situatie veilig is.

Direct gekoppeld aan 24/7 meldkamer

Doordat het systeem in verbinding staat met een meldkamer, kunt u snel in actie komen. De meldkamer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Als er een melding binnenkomt, dan krijgen de waarschuwingsadressen gelijk een notificatie. Via de telefoon of via de app op de smartphone.

Aanvragen gratis offerte voor alarmeringssysteem ouderen

Met het alarmsysteem voor ouderen kunt u sneller hulp bieden. En kunnen de senioren langer en veiliger thuis wonen. Benieuwd wat de prijzen zijn voor het ouderenalarm? Vraag hiervoor direct een gratis offerte aan voor het seniorenalarm. U krijgt zo snel mogelijk een prijsopgave toegestuurd. Hierna komen wij graag vrijblijvend langs om de woning en situatie te bekijken. De senioren krijgen hierdoor een maatwerk alarmsysteem. Helemaal afgestemd op de persoonlijke eisen en wensen. Samen maken wij veilig wonen mogelijk!

Pluis. Ouder & Zorg helpt u bij

Ongevallen

Alarmering

en is simpel te bedienen & uit te breiden.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke Zorg & Ouder pakket en ontdek de mogelijkheden met zorg op afstand.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!