Pluis. Huisdieren beveiliging

U moet er toch niet aan denken, dat uw trouwe viervoeter of ander huisdier iets overkomt in uw woning. Enerzijds kunt u hier zelf aan bijdragen, door gevaarlijke middelen en voorwerpen uit het zicht en op een ontoegankelijke plek te leggen, anderzijds kan Pluis u helpen met extra vormen van beveiliging. Zo proberen we samen een veilig huis voor huisdieren te creëren, zodat u onbezorgd uw woning kunt verlaten en huisdieren een veilig leven leiden in uw woning!

 Vormen van beveiliging huisdieren

Met het basispakket van Pluis is het mogelijk uw huisdieren zo goed mogelijk te beveiligen. Zo kunt u denken aan een bewegingssensor op plekken waar huisdieren niet mogen komen, bijvoorbeeld omdat er gevaarlijke spullen gestald liggen. Het afgaande alarm als gevolg van de beweging van uw hond of kat, zal zorgen voor een schrikreactie die het huisdier snel zal doen omkeren. Ook losse componenten als een camera in de bewegingssensor zijn uitermate geschikt om een veilig huis voor huisdieren te creëren. Met de foto-/videocamera kunt u op afstand meekijken met uw huisdier(en) om gevaarlijke situaties zo goed mogelijk te kunnen voorkomen.

Bescherm niet alleen uzelf, maar ook uw huisdieren

Ook andere componenten zijn geschikt om uw woning zowel voor uzelf, als voor huisdieren veilig te maken. Denk bijvoorbeeld aan een koolmonoxidemelder, een rookmelder, een gaslekdetector, enzovoorts. Deze componenten laten een alarm afgaan en sturen daarbij een melding naar de meldkamer, waarvandaan u of een van uw waarschuwingsadressen benadert zal worden. Zo kunt u of iemand anders direct hulp bieden aan de huisdieren in een noodsituatie.

Met de beveiliging van Pluis beschermt u dus niet alleen uzelf tegen gevaarlijke situaties, ook uw huisdieren krijgen een veilig thuis! Zo maken we samen veiligheid.

header-basispakket

Lees meer over andere soorten zorg- en ongevallen beveiliging

Pluis. Ouder & Zorg helpt u bij

Ongevallen

Alarmering

en is simpel te bedienen & uit te breiden.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke Zorg & Ouder pakket en ontdek de mogelijkheden met zorg op afstand.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt