Pluis. Ouder & Zorg, hulp is altijd dichtbij

80.000 privé-valongevallen
65+’ers in Nederland

In 2013 belandden 80.000 ouderen van 65 jaar en ouder op een afdeling voor spoedeisende hulp van een ziekenhuis na een privé-valongeval.

Alarmsysteem voor ongevallen

Het Zorg & Ongeval pakket biedt een perfecte oplossing in medische noodsituaties. Denk aan een val van de trap, struikelen over een drempel in de woonkamer of het moeilijk uit bed kunnen komen bij ziekte.

Via de Pluis paniekknop, de paniekarmband is hulp nabij!

Medisch alarm

Inbreker

Veilig gevoel in eigen huis

Op oudere leeftijd bent u doorgaans minder snel ter been. Overvallers kunnen hier misbruik van maken. Door de koppeling van een noodknop en camera aan uw alarmsysteem slaat u met één druk op de knop alarm en kunt u hulp inschakelen. Daarnaast is uw woning bovendien ook volledig beveiligd tegen brand!

Langer thuis met Pluis.

Door de vele mogelijkheden van het Pluis. alarmsysteem kan het systeem in veel gemakken voorzien. Bijvoorbeeld met het automatiseren door sensoren die u van afstand bedient kan het leven een stuk comfortabeler zijn.

Daarnaast is zorg op afstand zeer goed mogelijk door camera’s met spraakfunctie, noodknoppen en andere sensoren. U geniet veilig van uw woning en ontvangt de noodzakelijke zorg indien noodzakelijk.

Een veilig gevoel voor ouderen, kies voor Pluis.

Ouderen

Wanneer u ouder wordt is het belangrijk dat u zich nog vertrouwt en veilig voelt in uw eigen huis. Het Zorg & Ongeval pakket is hiervoor de perfecte oplossing. Pluis. beveiligt uw woning eenvoudig tegen brand en inbraak in uw woning.

Maar hiernaast biedt Pluis. Zorg & Ongeval de mogelijkheid om met noodknoppen snel hulp inschakelen. Dit is handig voor ongelukken maar ook als u zich thuis bedreigt voelt, bijvoorbeeld door indringers. Een camera houdt uw woning 24 uur per dag in de gaten!

Alarmsysteem voor ouderen

Gratis installatie door heel Nederland

Landelijke dekking

Het installeren van Pluis. Zorg & Ongeval nemen wij volledig voor u uit handen,. Pluis doet dit graag voor u samen met onze BORG-certificeerde installatie monteurs. Het volledige wordt zonder bijkomende kosten geïnstalleerd en alles wordt aan u uitgelegd.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Uw woning verbonden met de G4S meldkamer

Wanneer u kiest voor Pluis, voor het verbeteren van de veiligheid in de woning van ouderen, wordt de alarminstallatie aangesloten op een particuliere meldkamer. De koppeling met de meldkamer vormt – standaard een onderdeel uit ons uitgebreide pakket, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. Uw woning wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden!