Medisch alarmsysteem van Pluis.

Medisch alarmsysteem is gekoppeld aan meldkamer

Met een medisch alarmsysteem kunt u snel reageren bij een alarm. Bijvoorbeeld van ouderen of een familielid of kind dat chronisch ziek is. Ook bij andere medische ongevallen biedt een medisch alarm van Pluis. uitkomst. U krijgt via de 24/7 meldkamer of app voor de smartphone een bericht, zodat u snel in actie kunt komen. En eventueel de hulpdiensten in kan schakelen. Het alarmsignaal wordt verstuurd door een noodknop. De medische alarminstallatie is ook uit te breiden met een camera. Zodat u altijd mee kunt kijken en de situatie kunt controleren.

Voordelen medisch alarmsysteem

  • Draadloze alarminstallatie met app
  • Gekoppeld aan 24/7 meldkamer
  • Bij alarm snel medische hulp inschakelen
  • Apparatuur wordt dagelijks gecontroleerd
  • Armband of ketting met paniekknop
  • Ook te gebruiken bij brand en inbraak

Medische alarmering met noodknop

De paniekknop is er als armband en ketting. Bij een noodsituatie is een druk op de knop voldoende om een alarmsignaal te versturen. Dat signaal komt binnen bij de meldkamer die de waarschuwingsadressen alarmeert. Bijvoorbeeld familie of de buren. U kunt hierna de hulpdiensten inschakelen, indien nodig. Met een speciale app voor smartphones kunt u door de noodknop ook een notificatie krijgen. Hierdoor kan er snel medische hulp worden geregeld.

Tip: als er niemand in de buurt is om langs te komen, kan de meldkamer ook zelf iemand sturen. Dit zit niet standaard bij het abonnement.

Snel in actie door 24/7 meldkamer

De meldkamer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Bij een noodsignaal reageren zij direct en waarschuwen de contactpersonen. Een medisch alarmsysteem is continu gekoppeld aan de gecertificeerde meldkamer.

Uitbreiden met IP-camera en bewegingssensoren

Bij mensen die thuis wonen en medische hulp nodig hebben, kunt u ook van afstand meekijken. De alarminstallatie in namelijk uit te breiden met een IP-camera. Daarnaast is een bewegingssensor ook een optie. Als er lange tijd geen beweging is geconstateerd, krijgt u hiervan een melding. Zo kunt u de situatie constant in de gaten houden.

Vraag gratis offerte aan voor medisch alarm

Een medisch alarmsysteem bij ouderen of zieken thuis heeft veel voordelen. Wilt u ongeveer weten wat zo’n alarminstallatie gaat kosten? Vraag dan gratis een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor een abonnement. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen langs om de situatie te bekijken, zodat er een beveiligingsplan op maat wordt gemaakt. Vraag de gratis offerte voor het medische alarm online aan. Veilig wonen doen wij samen met u!

Pluis. Ouder & Zorg helpt u bij

Ongevallen

Alarmering

en is simpel te bedienen & uit te breiden.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke Zorg & Ouder pakket en ontdek de mogelijkheden met zorg op afstand.