Pluis. beveiligt ook uw kinderen

Naast de functionaliteiten van een paniekknop voor ouderen, biedt een dergelijke paniekknop ook uitkomst om de veiligheid van uw kinderen te vergroten. Zeker als deze alleen thuis zijn, is hulp soms ver weg bij een medisch ongeval, een brand of een inbraak. Juist in deze gevallen biedt de paniekknop, die Pluis u aanbiedt naast het basispakket, uitkomst. Doordat de paniekknop in verbinding staat met een particuliere meldkamer, kan er direct hulp geboden worden. Vanuit de meldkamer wordt bij een alarm in eerste instantie geprobeerd contact te zoeken met uw kinderen. Mocht dit niet lukken, dan worden waarschuwingsadressen gecontacteerd, zodat zij polshoogte kunnen nemen bij de kinderen die alleen thuis zijn. Daarnaast kan bijvoorbeeld een foto- of videocamera worden opgehangen in de kinderkamer. Via uw mobiele telefoon kunt u zicht houden op uw kind.
kinderen

Werking paniekknop kinderen

De werking van de paniekknop voor kinderen is hetzelfde als die voor ouderen. De knop kan in uw woning worden geïnstalleerd op een vaste plek.

Zodra de knop wordt ingedrukt, wordt de particuliere alarmcentrale op de hoogte gebracht. Vanaf deze meldkamer wordt geprobeerd uw waarschuwingsadressen te bereiken. Om hulpdiensten langs te sturen is een geverifieerd alarm noodzakelijk, die alleen u of een van uw waarschuwingsadressen kunnen doorgeven langs te gaan bij de kinderen. Mocht niemand kunnen, dan kunt u besluiten een mobiele surveillance langs te sturen, waarvoor u los betaalt naast het dienstenabonnement van Pluis.

Lees meer over andere zorg en ongevalbeveiligingen

Pluis. Ouder & Zorg helpt u bij

Ongevallen

Alarmering

en is simpel te bedienen & uit te breiden.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke Zorg & Ouder pakket en ontdek de mogelijkheden met zorg op afstand.