Pluis. beste inbraakbeveiliging

pluis_demoHet beveiligen van uw woning tegen inbraak kan op veel manieren, kiest u bijvoorbeeld voor losse componenten uit een bouwmarkt of voor een geïntegreerd pakket van aanbieders als Pluis? Welke aanbieder biedt hierbij het beste beveiligingssysteem tegen inbraak en wat zijn de grootste verschillen hierin? Wij zetten het graag voor u op een rijtje!

Losse componenten of compleet systeem

Het eerste verschil tussen inbraakbeveiliging uit een bouwmarkt en dat van Pluis, is dat u bij ons kiest voor een volledig basispakket en in een bouwmarkt vaak losse componenten koopt. Die losse componenten kunt u bij ons aanschaffen naast het basispakket, zodat we u maatwerk kunnen leveren, wat volledig aansluit bij uw behoeften en leefstijl. Voordeel aan een compleet pakket, is dat alles met elkaar verbonden is en daardoor regelbaar is via één bedieningspaneel. Dit biedt niet alleen meer comfort, het geeft u ook meer overzicht en is in onze ogen zodoende het beste beveiligingssysteem op dit punt.

Beste inbraakbeveiliging

Extra functionaliteiten

Een basispakket van Pluis heeft naast een overzichtelijkere werking extra functionaliteiten, die bij een pakket uit de bouwmarkt vaak ontbreken. Zo worden onze componenten gekoppeld aan een particuliere meldkamer, waarvandaan direct contact met u of een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen wordt opgenomen in een noodsituatie. Mocht u van huis zijn, dan wordt u via de meldkamer alsnog op de hoogte gebracht van het afgaande alarm, wat ontbreekt bij de pakketten uit bouwmarkten. Ook qua functionaliteiten is het basispakket van Pluis in dit geval het beste beveiligingssysteem, ten opzichte van een pakket of losse componenten uit de bouwmarkt.

Service van Pluis

Tot slot bieden aanbieders als Pluis een veel uitgebreidere service bij de inbraakbeveiliging, dan bouwmarkten bij losse componenten of pakketten doen. Zo wordt het pakket bij ons voor u geïnstalleerd, controleren we dagelijks of er voldoende batterijspanning op uw beveiligingssysteem staat en of deze correct is aangesloten, komen we iedere twee jaar langs voor een preventief onderhoud aan uw componenten, enzovoorts. Extra services, die u bij de bouwmarkt misloopt! Qua service is een basispakket van een aanbieder als Pluis dus de beste keuze voor inbraakbeveiliging.

[templatera id=”1658″]

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.