Inbraakbeveiliging met alarmsysteem

Inbraakbeveiliging van Pluis.

Met inbraakbeveiliging maakt u uw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers. Een alarmsysteem schrikt de dieven namelijk veelal af. Inbraken worden zo voorkomen. Met goede inbraakpreventie zorgt u dus voor een grotere kans dat uw woning veilig blijft. Hierdoor zijn uw bezittingen beschermd en kunt u rustig een dagje weg of op vakantie. Het anti-inbraaksysteem van Pluis. bevat onder andere bewegingssensoren, magneetcontacten en een control center. De apparatuur is met een afstandsbediening te bedienen en krijgt u inclusief een app voor de smartphone.

Voordelen inbraakbeveiliging

 • Hoge kwaliteit alarmsysteem
 • Draadloze inbraakbeveiliging met handige app
 • Verbonden met een gecertificeerde 24/7 meldkamer
 • Continue controle op werking batterijen en sensoren
 • Mogelijk om direct hulpdiensten in te schakelen na alarmmelding
 • Inclusief gratis installatie en 2-jaarlijks preventief onderhoud

Bewegingssensoren en camerabeveiliging

Het alarmsysteem van Pluis. is verkrijgbaar met veel functies. Zodat u uw huis optimaal kan beveiligen tegen inbraak. De bewegingssensoren zijn uit te rusten met een ingebouwde camera. Naast deze sensoren kunt u ook openingsmelders laten plaatsen. Deze magneetcontacten zijn ideaal voor deurbeveiliging en raambeveiliging. Voor buiten kunt u ook draadloze camera’s laten plaatsen. Met al deze functies krijgt u een complete inbraakbeveiliging van hoge kwaliteit. Zodat u veilig kunt wonen.

24/7 in verbinding met meldkamer

Het inbraakbeveiligingssysteem staat 24 uur per dag, en 7 dagen per week in verbinding met een gecertificeerde meldkamer. Het systeem wordt ook dagelijks van afstand gecontroleerd. Zo worden lege batterijen bijtijds vervangen. En weet u zeker dat de apparaten allemaal werken. U heeft er dus geen omkijken naar! 2-jaarlijks vindt er preventief onderhoud plaats.

Notificatie afgaand alarm via smartphone

Bij het afgaan van het alarm krijgt de meldkamer gelijk een melding binnen. Zij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bijvoorbeeld de politie naar uw huis sturen. Of een beveiliger van de meldkamer inschakelen. Wel zo fijn als u niet thuis of in de buurt bent. Via de mobiele app krijgt u ook een pushbericht wanneer het alarm afgaat. Op deze manier kunt u snel in actie komen of de hulpdiensten bellen.

Gratis offerte voor inbraakbeveiliging

Met de inbraakbeveiliging van Pluis. wordt uw woning een stuk veiliger. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft. Of als u meer wilt weten over het beveiligen van uw huis. U vraagt bij ons heel eenvoudig een gratis offerte aan. Zo weet u ongeveer wat de prijzen zijn. Hierna wordt van uw huis een beveiligingsscan gemaakt. Op basis van de scan krijgt u een beveiligingsplan op maat. Ontvang een scherpe prijs voor hoge kwaliteit beveiliging en vraag de gratis offerte voor de inbraakbeveiliging gelijk aan. Samen maken wij uw woning veilig.

Waarom een beveiligingssysteem van Pluis?

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt