Pluis. beste brandbeveiliging

Brandbeveiliging wordt verkocht in verschillende vormen, zo kunt u losse componenten aanschaffen in bijvoorbeeld een bouwmarkt of hobbywinkel, maar kunt u ook kiezen voor een basispakket van aanbieders als Pluis. Hierbij heeft u alles om uw woning te beveiligen tegen brand, maar ook tegen inbraak en medische ongevallen. Is het basispakket niet voldoende toereikend om uw gehele woning te voorzien van brandbeveiliging? Breid uw pakket dan eenvoudig uit met losse componenten van Pluis. Welke brandbeveiliging is het beste en wat zijn de belangrijkste verschillen?

Brandbeveiliging woning

Werking brandbeveiliging

Allereerst zit er een groot verschil in de werking van brandbeveiliging uit de bouwmarkt en die van aanbieders als Pluis. Zo koopt u bij de bouwmarkt losse componenten die u stuk voor stuk in uw woning installeert. Bij Pluis worden alle elementen uit de brandbeveiliging in uw woning gekoppeld aan een centraal paneel, waarop u het volledige alarmsysteem in uw woning kunt reguleren. Dat is niet het enige verschil op dit gebied, want ook de koppeling met een gecertificeerde meldkamer zoals bij Pluis, ontbreekt bij componenten uit de bouwmarkt. Er gaat bij brandbeveiliging uit de bouwmarkt wel een alarm in uw woning af, maar u krijgt hier zelf geen bericht van als u niet thuis bent op het moment van het alarm. Bij Pluis krijgt u dit wel, enerzijds via de meldkamer, anderzijds via een pushbericht uit onze mobiele applicatie. Let wel, voor deze laatste functionaliteit dient u te beschikken over een mobiele telefoon met internet.

Kwaliteit brandbeveiliging

Naast de verschillen in de werking van de brandbeveiliging uit een bouwmarkt en van Pluis, zien we tevens een verschil in de kwaliteit. De componenten uit het basispakket van Pluis beschikken over gecertificeerde hardware, batterijen die door hun materiaal langer meegaan dan de variant uit de bouwmarkt, speciale codering om verstoringen tegen te gaan, enzovoorts. Het belangrijkste verschil is echter dat al onze componenten gecertificeerd zijn, wat in de bouwmarkten lang niet altijd het geval is. Zo’n certificatie is noodzakelijk voor een grote kans op een vergoeding bij uw verzekeraar!

Hoewel de brandbeveiliging van een bouwmarkt prima kan volstaan, zijn er wel degelijk grote verschillen met de brandbeveiliging van Pluis. Op zowel het gebied van kwaliteit, als van functionaliteiten is de beste brandbeveiliging te vinden bij ons. Dit, terwijl u bij Pluis een zeer uitgebreid basispakket heeft tegen een scherpe prijs!

[templatera id=”1658″]

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!