Pluis. Brand & Inbraak, bescherm uw gezin & woning

71,099 Inbraken
in Nederland (2014)

Dat zijn 294 inbraken per dag!

Geef inbrekers geen kans,
kies voor Pluis.

Inbreker

Binnen 30 seconden zijn ze binnen

Een onbeveiligde woning is binnen 30 seconden betreden. Daarna zijn inbrekers gemiddeld 3 minuten bezig om uw inboedel te verzamelen en te vertrekken.

Het Pluis.  alarmsysteem waarschuwt u en de meldkamer per direct wanneer er verdachte omstandigheden bij uw huis voorkomen.

Inbraakbeveiliging

Direct op de hoogte

Niet alleen de alarmcentrale wordt gealarmeerd ook eventueel buren of kennissen en uzelf krijgen per direct een bericht mocht er wat aan de hand zijn.

Beveiliging blijft mensenwerk

U wordt altijd bewaakt door een bemande meldkamer. Ook al is uw telefoon leeg of bent u onbereikbaar, de bemande meldkamer zorgt altijd dat er iemand naar uw woning gaat als het alarm gaat.

16.700 Woningbranden, 1.300 Slachtoffers waarvan 92 dodelijk slachtoffers.

Brandbeveiliging

Jaarlijks zijn er vele woningbranden in Nederland, een klein ongeluk kan hiervoor al voldoende zijn. Met Pluis. Brand & Inbraak wordt u snel gealarmeerd en is grote schade vaak te voorkomen. Door de rook- en hittemelder wordt u al in vroeg stadium gewaarschuwd. Daarnaast is de pakket eenvoudig uit te breiden met een koolmonoxide melder. De koppeling met de meldkamer vormt een standaard onderdeel van het pakket, waarvoor u maandelijks een laag bedrag betaalt.

Cijfers 2013

Brandbeveiliging

Rookmelder

Gratis installatie door heel Nederland

Landelijke dekking

Het installeren van een alarmsysteem kan een ingewikkelde bezigheid zijn, zeker omdat u uw gehele woning wilt beveiligen. Pluis doet dit graag voor u samen met onze BORG-certificeerde installatie monteurs. Het Inbraak & Brand pakket wordt zonder bijkomende kosten geïnstalleerd!

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Uw woning verbonden met de G4S meldkamer

Wanneer u kiest voor een alarminstallatie van Pluis, voor het beveiligen van uw woning, bent u altijd aangesloten op een bemande meldkamer. De koppeling met de meldkamer vormt namelijk standaard een onderdeel uit ons uitgebreide dienstenabonnement, waarvoor u maandelijks een laag bedrag betaalt. Wanneer het alarm gaat komt er dus altijd iemand kijken ongeacht of u bereikbaar bent of niet.