Veilig wonen. Gebruik het alarmsysteem van Pluis.

Voel u veilig in uw eigen woning.

Bescherm uw woning tegen brand en inbraak. Gebruik ons alarmsysteem ook voor medische ongevallen en bescherming van ouderen

Veilig wonen in uw eigen huis? Dat kan met hoge kwaliteit inbraakbeveiliging en brandbeveiliging van Pluis. Ook speciaal voor ouderen en mensen die medische hulp nodig hebben, zijn er mogelijkheden om de veiligheid te verhogen. Met een alarm kunt u gelijk in actie komen. Lees hieronder meer informatie om uw huis veilig te maken.

Voorkom woningbrand met brandbeveiliging

Brandbeveiliging

In Nederland zijn er jaarlijks veel woningbranden. Een ongelukje zit in een klein hoekje en zo’n brand wilt u natuurlijk voorkomen. Met de brandbeveiliging van Pluis wordt u snel gealarmeerd. Zodat u snel in actie kunt komen. In uw woning worden rook- en hittemelders geplaatst. Deze apparaten waarschuwen u bij rookontwikkeling of een brand. Een koolmonoxide-melder hoort ook tot de opties. Alle melders staan in directe verbinding met de 24/7 meldkamer.

Alarmsysteem voor inbraakbeveiliging

Inbrekers kunnen een onbeveiligde woning al binnen 30 seconden betreden. Dat is natuurlijk geen fijn gevoel. Met een alarmsysteem van Pluis. wordt u tijdig gewaarschuwd door de meldkamer of de mobiele app bij een inbraakpoging. Met een alarmsysteem is de kans groter dat de dieven uw huis overslaan. Voor dit systeem kunnen er onder andere bewegingssensoren en magneetcontacten in uw huis worden geplaatst.

Veilig wonen voor ouderen

Ouderen

Voor een veilige en vertrouwde woning voor ouderen zijn er ook verschillende systemen bij Pluis. verkrijgbaar. Naast de brand- en inbraakbeveiliging is er ook een IP-camera te plaatsen. Familie of buren kunnen dan van afstand meekijken en zien of er hulp nodig is. Voor noodsituaties is een noodknop heel handig. Familie en hulpdiensten worden door dit alarm snel ingeschakeld. De systemen van Pluis. bieden de uitkomst bij noodsituaties en helpen bij veilig wonen.

Snel actie bij medische ongevallen

Bij iemand die slecht ter been is, is de kans groter dat hij of zij kan vallen. Het overkomt jaarlijks veel ouderen, ongeveer 80.000. Na zo’n val is het belangrijk dat er snel wordt gereageerd. Anders kan iemand wel uren op de grond liggen. De noodknop biedt ook hierin een uitkomst. Familie en buren worden gealarmeerd nadat er op de knop is gedrukt. En kunnen snel naar een ziekenhuis of de ambulance laten komen.

Ouderen