Pluis. Alarmsysteem in Zoetermeer

Het is een nare gedachte, dat jaarlijks gemiddeld zesduizend huishoudens in Nederland te maken krijgen met een woningbrand. Niet alleen gaan veel dierbare bezittingen verloren, ook levert het gevaarlijke situaties voor personen op. Om deze reden is de beveiliging van uw woning in Zoetermeer sterk aan te raden, waar Pluis u graag bij helpt. Bij ons kiest u voor een basispakket tegen een particuliere prijs, die u beschermt tegen brand, inbraak en medische ongevallen in uw woning. Zo maken we samen de veiligheid voor uw woning!

header-basispakket

Beveiliging Zoetermeer

Na een uitgebreide risicoanalyse in uw woning in Zoetermeer door een erkende adviseur, het bespreken van uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze en gezinssamenstelling vormt zich een geoptimaliseerd beveiligingsplan. Doordat ons basispakket is uit te breiden met losse componenten kunnen we u maatwerk leveren, wat perfect aansluit bij uw wensen. Na de installatie van uw beveiligingssysteem koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer, waarvandaan men dagelijks controleert of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en op een correcte wijze zijn aangesloten.

Tevens zijn het de medewerkers van de meldkamer, die bij een afgaand alarm in uw woning u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres contacteren. Zo bent u direct op de hoogte van een mogelijke noodsituatie in uw woning en kunt u polshoogte nemen. Beschikt u over een smartphone met werkende internetverbinding? Met onze mobiele applicatie, die standaard zit inbegrepen in ons dienstenabonnement, krijgt u eveneens een pushbericht bij een afgaand alarm. Daarnaast kunt u uw beveiligingssysteem in Zoetermeer op afstand reguleren met de applicatie en, indien u hier voor gekozen heeft, live meekijken met de camera’s in uw woning.

De koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts twee voorbeelden van ons uitgebreide dienstenabonnement. Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een meerjarige fabrieksgarantie vormen hier een onderdeel van. Zo nemen wij al uw zorgen over de beveiliging van uw woning in Zoetermeer van u over en maken we samen de veiligheid!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt