Pluis. Alarmsysteem in Rotterdam

Nederland kent jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden, waarbij tal van dierbare en kostbare bezittingen verloren gaan, burgers gewond naar het ziekenhuis moeten en er in sommige gevallen zelfs doden vallen te betreuren. U wilt er vanzelfsprekend niet te lang bij stilstaan, dat ook u te maken kan krijgen met een dergelijke situatie. Of wat te denken van een gewelddadige inbraak of medische ongevallen? Gelukkig biedt Pluis een basispakket waarmee u zich zo goed mogelijk tegen deze situaties kunt beschermen. Zo maken we samen de veiligheid van uw woning in Rotterdam, het motto van Pluis.

header-basispakket

Beveiliging Rotterdam

De beveiliging van een woning in Rotterdam begint bij het optimaliseren van een beveiligingsplan voor uw huis. Dit plan is gebaseerd op een uitgebreide risicoanalyse in uw woning door een ervaren adviseur, gecombineerd met uw persoonlijke voorkeuren, uw leefwijze en de samenstelling van uw gezin. Na de installatie van uw beveiligingssysteem in Rotterdam, koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer. Hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of deze naar behoren werken.

Tevens neemt de meldkamer contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op bij een afgaand alarm in uw woning. Zo weet u het direct, als er sprake is van een mogelijke noodsituatie in uw woning in Rotterdam! Dit weet u eveneens, wanneer u beschikt over een mobiele telefoon met werkende internetverbinding. In dit geval kunt u gebruikmaken van onze mobiele applicatie, die standaard deel uitmaakt van ons dienstenabonnement en u een pushbericht stuurt bij een afgaand alarm in uw woning. Met de app is het eveneens mogelijk uw alarminstallatie op afstand te reguleren of mee te kijken met camera’s in uw woning.

Naast de koppeling met de meldkamer en onze mobiele applicatie, krijgt u bij Pluis een tweejaarlijks preventief onderhoud voor al uw componenten en een fabrieksgarantie gedurende de volledige looptijd van uw contract. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de beveiliging van uw woning in Rotterdam, deze zorgen nemen wij van u over!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt