Pluis. Alarmsysteem in Leerdam

Een brand, een inbraak of een medisch ongeval, het zijn voor veel Nederlanders situaties waar liever niet te lang bij stilgestaan wordt. Toch vinden er jaarlijks nog gemiddeld zesduizend woningbranden plaats en is er een trend gaande waarbij inbraken steeds gewelddadiger worden uitgevoerd. Reden genoeg om het basispakket van Pluis voor de beveiliging van uw woning in Leerdam eens nader te bekijken. Wij bieden u voldoende componenten om uw woning te beveiligen tegen brand, inbraak en medische ongevallen. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning, het motto van Pluis.header-basispakket

Beveiliging Leerdam

Het beveiligen van uw woning in Leerdam begint met een geoptimaliseerd beveiligingsplan, waar ons basispakket de grondlaag voor vormt. Samen met een ervaren adviseur analyseert u de risico’s in uw woning, uw leefstijl en de samenstelling van uw gezin, zodat we u maatwerk kunnen leveren wat perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Na de installatie van uw alarmsysteem in Leerdam, koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer. Vanuit hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of deze op de juiste wijze zijn aangesloten.

Tevens neemt de meldkamer bij een afgaand alarm in uw woning contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op, zodat u polshoogte kunt nemen in uw woning in Leerdam. Heeft u zelf geen tijd, dan kunt u besluiten een mobiele surveillance langs te sturen, waar u alleen voor betaalt als deze ook daadwerkelijk in uw woning is langs geweest. Heeft u de beschikking over een mobiele telefoon met internetverbinding? Onze gratis applicatie stuurt u een pushbericht bij een afgaand alarm, zodat u direct op de hoogte bent van de eventuele noodsituatie.

De koppeling met de meldkamer en de applicatie zijn slechts twee voorbeelden van het uitgebreide dienstenabonnement, wat Pluis u biedt naast het basispakket. Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een fabrieksgarantie gedurende de looptijd van uw contract zijn hier onderdeel van. Zo nemen we de volledige zorg over de beveiliging van uw woning in Leerdam uithanden!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt