Pluis. Alarmsysteem in Den Haag

Met gemiddeld zesduizend woningbranden per jaar en een trend waarin inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan bij inbraken, is de beveiliging van woningen een veelbesproken onderwerp geworden. U kunt hierin kiezen tussen losse componenten uit bouwmarkten, maar ook voor een compleet basispakket van aanbieders als Pluis. Bij ons krijgt u een pakket waarmee u uw woning in Den Haag beveiligt tegen inbraak, brand en medische ongevallen. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning, het motto van Pluis!header-basispakket

Beveiliging Den Haag

Het beveiligen van uw woning in Den Haag begint bij het maken van een risicoanalyse van uw woning, uw leefwijze en de samenstelling van uw gezin. Een alleenstaande oudere behoeft andere beveiliging, dan bijvoorbeeld een gezin met twee jonge kinderen. De basis van het beveiligingsplan wordt gevormd door ons basispakket, wat eenvoudig uit te breiden is met losse componenten. Na de installatie van uw beveiligingssysteem in Den Haag koppelen we deze aan een particuliere meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en nog naar behoren werken.

Tevens krijgt de meldkamer een melding bij een afgaand alarm in uw woning, waarbij de meldkamer direct contact met u of een van uw vooraf opgegeven waarschuwingsadressen zoekt. Zo wordt u meteen op de hoogte gebracht van een eventuele noodsituatie en kunt u controleren of er daadwerkelijk sprake is van een brand, inbraak of medisch ongeval. Beschikt u over een smartphone met werkende internetverbinding, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze mobiele applicatie. Deze app stuurt u een pushbericht bij een afgaand alarm en maakt het mogelijk om uw beveiligingssysteem op afstand te regelen.

Naast de koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie geniet u bij Pluis van een uitgebreid dienstenabonnement, waar bijvoorbeeld ook een tweejaarlijks preventief onderhoud onderdeel van vormt. Zo ontnemen we u al uw zorgen over de beveiliging van uw woning!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt