Pluis. Alarmsysteem in Zuid-Holland

Met een toenemend aantal inbraken, gemiddeld zesduizend woningbranden en een overheid die steeds meer zelfstandigheid eist in de zorg van ouderen, is een de beveiliging van uw woning in Zuid-Holland in veel gevallen geen overbodige luxe. Door te kiezen voor het basispakket van Pluis, geniet u van een ruime beveiliging in uw woning tegen een scherpe, particulier prijs! Onze service stopt echter niet bij het basispakket alleen, wij leveren u ook na de installatie ervan nog een uitgebreid dienstenpakket voor een vaste maandelijkse prijs. Zo nemen we al uw zorgen over de veiligheid van uw woning in Zuid-Holland uithanden en maken we de veiligheid samen; het motto van Pluis!header-basispakket

Beveiliging Zuid-Holland

Het beveiligen van uw woning in Zuid-Holland begint bij het maken van een risicoanalyse, uitgevoerd door een ervaren adviseur. Op basis van deze analyse maken we samen met uw wensen een geschikt beveiligingsplan, waarbij het basispakket de grondlaag vormt, die u verder kunt uitbreiden met losse componenten. Voor de ene woning zal een extra bewegingssensor noodzakelijk zijn, terwijl een ander liever een extra rookmelder in huis heeft.

Nadat alle componenten zijn aangesloten op een particuliere meldkamer, neemt Pluis de volledige zorg over uw beveiliging over. Dagelijks zorgen wij dat er gecontroleerd wordt, of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat, of deze nog goed zijn aangesloten op de meldkamer en of er geen alarm afgaat in uw woning. Wanneer dit wel het geval is, krijgt u of een van uw vooraf opgegeven waarschuwingsadressen hier direct een telefoontje over. Een extra functionaliteit aan het beveiligingssysteem van Pluis is onze mobiele applicatie, die standaard in ons dienstenpakket zit. Hiermee krijgt u een pushbericht bij een afgaand alarm, zodat u ook buiten uw woning op de hoogte wordt gebracht van een noodsituatie.

Het zijn slechts voorbeelden van de diensten, die Pluis u te bieden heeft naast het basispakket. Ook een twee jaarlijks preventief onderhoud aan uw beveiliging in uw woning in Zuid-Holland en een vijfjarige fabrieksgarantie vormen hier een onderdeel van. Zo nemen wij de volledige zorg over uw beveiliging uithanden!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt