Pluis. Alarmsysteem in Zeeland

De afgelopen jaren is er in Nederland een trend gaande, waarbij inbraken steeds gewelddadiger worden en inbrekers steeds vaker kiezen voor een inbraak bij klaarlichte dag in plaats van op de late avond. Vanzelfsprekend wilt u gevaarlijke situaties of het verlies van dierbare objecten zo goed mogelijk voorkomen, waar Pluis u graag bij helpt! Met ons basispakket geniet u niet alleen van inbraakbeveiliging voor uw woning in Zeeland, ook beschermt u zichzelf zo goed mogelijk tegen brand of medische mankementen. Na de installatie van het basispakket stopt de service van Pluis niet, wij nemen ook hierna de volledige zorg over de beveiliging van uw woning in Zeeland op ons. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning!Prijs beveiligingssysteem Pluis

Beveiliging Zeeland

Het beveiligen van uw woning in Zeeland begint bij het maken van een volledig beveiligingsplan, op basis van uw wensen en een uitgebreide risicoanalyse door een ervaren adviseur. Het basispakket van Pluis vormt hierin de grondlaag, waarop u verder kunt bouwen met bijvoorbeeld een extra bewegingssensor of rookmelder. Na de installatie wordt uw alarminstallatie in huis aangesloten op een particuliere meldkamer, waarvandaan uw beveiliging dagelijks gemonitord wordt.

Dit gebeurd bijvoorbeeld in de vorm van een lijncontrole, waarbij we elke 24-uur kijken of de connectie tussen de meldkamer en uw beveiligingssysteem nog naar behoren werken. Tevens controleren we of de batterijspanning op uw sensoren voldoende is, om gevaarlijke situaties met uitgevallen sensoren te voorkomen. Tijdens het twee jaarlijkse preventieve onderhoud, wat standaard onderdeel vormt van ons dienstenpakket, controleren we uw sensoren gedetailleerder en vervangen we defecte onderdelen. Voor nieuwe onderdelen betaalt u niets, door de vijfjarige fabrieksgarantie op al onze producten.

Genieten van nog meer comfort? Dat kan! Met onze applicatie voor uw mobiele telefoon of tablet, wordt het mogelijk uw beveiligingssysteem in uw woning in Zeeland op afstand te reguleren, krijgt u een pushbericht bij een afgaand alarm en maakt u eenvoudig foto’s met de camera in de bewegingssensor, mits u hiervoor gekozen heeft naast het basispakket. Deze applicatie vormt een onderdeel van het dienstenabonnement, die u naast het basispakket afneemt.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt