Pluis. Alarmsysteem in Utrecht

Een brand, inbraak of medische ongevallen kunnen zowel voor u persoonlijk als uw bezittingen gevaarlijke situaties opleveren. Om de gevolgen van deze situaties zo goed mogelijk in te kunnen perken, biedt Pluis een uitgebreid basispakket aan waarmee u beschermd bent tegen inbraak, brand en medische ongevallen. Zo maken we samen de veiligheid van uw woning in Utrecht, het motto van Pluis!

Compleet alarmsysteem

Beveiliging Utrecht

Een goede beveiliging van uw woning in Utrecht begint bij het opstellen van een geoptimaliseerd beveiligingsplan, gebaseerd op een uitgebreide risicoanalyse door een ervaren adviseur, gecombineerd met uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze en gezinssamenstelling. Het basispakket van Pluis vormt de basis voor dit beveiligingsplan, eventueel uitgebreid met losse componenten als dit beter aansluit bij uw voorkeuren. Na de installatie van dit pakket in uw woning in Utrecht, koppelen we het systeem aan een gecertificeerde meldkamer.

De meldkamer controleert dagelijks of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of deze naar behoren werken. Tevens neemt de meldkamer bij een afgaand alarm contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op. Zo bent u direct op de hoogte van een mogelijk noodsituatie in uw woning en kunt u eventueel langsgaan om de situatie te controleren. Dit kunt u ook laten doen door een mobiele surveillance, waar u enkel voor betaalt als de surveillance ook daadwerkelijk bij uw woning is langs geweest.

Wanneer u beschikt over een smartphone met internetverbinding, kunt u gebruikmaken van een mobiele applicatie, die standaard deel uitmaakt van ons uitgebreide dienstenabonnement. Deze app stuurt u bij een afgaand alarm een pushbericht en maakt het daarnaast mogelijk uw alarmsysteem op afstand te reguleren!

De koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts twee voorbeelden van onze uitgebreide dienstverlening naast het basispakket. Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw alarminstallatie in Utrecht en een fabrieksgarantie gedurende de volledige looptijd van uw contract zijn onderdeel van dit dienstenabonnement. Zo nemen we al uw zorgen over de beveiliging van uw woning uithanden!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt