Pluis. Alarmsysteem in Utrecht

In Nederland vinden jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden plaats, daarnaast is er een trend gaande waarbij inbraken steeds gewelddadiger en steeds vaker overdag plaatsvinden. Dit kan gevaarlijke situatie opleveren voor u en uw medebewoners, maar u kunt tevens dierbare objecten verliezen. Vanzelfsprekend wilt u de kans hierop minimaliseren, Pluis helpt u hierbij! Met ons basispakket heeft u over het algemeen voldoende componenten om uw woning in Utrecht tegen inbraak, brand en medische mankementen te beveiligen. Tevens dragen wij gedurende de gehele looptijd van uw contract zorg over het beveiligingssysteem, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Zo maken we de veiligheid van uw woning in Utrecht samen, het motto van Pluis!Compleet alarmsysteem

Beveiliging Utrecht

Het beveiligen van uw woning in Utrecht begint bij het maken van een volledige risicoanalyse in uw woning, uitgevoerd door een ervaren adviseur. Op basis van deze analyse in combinatie met uw wensen, stellen we een geoptimaliseerd pakket van beveiligingscomponenten samen, waarvan ons basispakket de grondlaag vormt. Voor de een zal een extra bewegingssensor noodzakelijk zijn, terwijl een ander liever meer rookmelders heeft om brand zo snel mogelijk te kunnen detecteren.

Na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Utrecht stopt de service van Pluis niet! Integendeel, hier begint het eigenlijk pas. Door de koppeling tussen uw alarminstallatie en een particuliere meldkamer, wordt het mogelijk dagelijks de batterijspanning op uw sensoren te meten en tevens te controleren of de connectie nog naar behoren werkt. Tijdens het twee jaarlijkse preventieve onderhoud door een van onze gecertificeerde monteurs, controleren we iedere component uit uw beveiligingssysteem op eventuele defecten. Mocht er iets defect zijn, dan geniet u van de vijfjarige fabrieksgarantie die Pluis u biedt op uw volledige alarminstallatie!

Wanneer er sprake is van een afgaand alarm, krijgt zowel de meldkamer als uzelf hier direct een melding van. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is de applicatie van Pluis voor uw mobiele telefoon of tablet en een werkende internetverbinding, die onderdeel uitmaakt van het dienstenabonnement. Zodra het alarm afgaat krijgt u hier een pushbericht van, zelfs als u niet thuis bent! De meldkamer probeert u of een van de vooraf door u opgegeven waarschuwingsadressen in een dergelijke situatie direct telefonisch te bereiken, om op een adequate manier in te kunnen grijpen.

Naast de pushberichten heeft de mobiele app meer te bieden. Zo kunt u via uw mobiele telefoon of tablet het alarmsysteem in uw woning in Utrecht in- en uitschakelen, kunt u foto’s maken via de camera in uw bewegingssensor of kijkt u live mee met de beelden van een camera in huis. Let wel, deze laatste twee opties zijn optioneel en zitten niet standaard in het basispakket van Pluis.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt