Pluis. Alarmsysteem in Zwolle

In Nederland zien we momenteel een trend, waarbij inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan bij inbraken en steeds vaker overdag toeslaan. U moet toch niet denken aan de gevaarlijke situaties die hierbij in uw woning in Zwolle kunnen ontstaan? Met het basispakket van Pluis beschermt u zich tegen inbraak, maar ook tegen de gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan bij een brand of medisch ongeval. Zo maken we samen de veiligheid, het motto van Pluis!

header-basispakket

Beveiliging Zwolle

Om uw woning in Zwolle op een degelijke manier te kunnen beveiligen, maken wij eerst een volledige risicoanalyse van uw woning. Deze analyse, gecombineerd met uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze en gezinssamenstelling, vormt de basis voor een geoptimaliseerd beveiligingsplan waarin ons basispakket de grondlaag vormt. Door het basispakket uit te breiden met losse componenten leveren we u maatwerk, wat perfect aansluit bij uw wensen. Na de installatie van uw beveiligingssysteem in Zwolle, koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer. Hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw beveiligingssysteem over voldoende batterijspanning beschikt en op een correcte manier is aangesloten.

Tevens neemt de meldkamer contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op, bij een afgaand alarm in uw woning. Zo bent u direct op de hoogte van een mogelijke noodsituatie en kunt u tijdig polshoogte nemen bij uw woning in Zwolle. Wanneer u de mobiele applicatie uit ons dienstenabonnement op uw smartphone installeert en beschikt over een werkende internetverbinding, dan krijgt u bij een afgaand alarm eveneens een pushbericht. De app maakt het daarnaast mogelijk om uw alarminstallatie in Zwolle op afstand te reguleren en bijvoorbeeld mee te kijken met de beelden van camera’s, als u daarvoor gekozen heeft naast het basispakket.

De koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts twee voorbeelden van het zeer uiteenlopende dienstenabonnement, waar u bij Pluis van profiteert. Een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een meerjarige fabrieksgarantie zijn bijvoorbeeld ook onderdeel van dit abonnement. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de beveiliging van uw woning in Zwolle, dit doen wij voor u!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt