Pluis. Alarmsysteem in Overijssel

Nederland wordt de afgelopen jaren geteisterd door steeds gewelddadiger wordende inbrekers, die niet alleen een gevaar voor uw woning vormen, maar ook voor u en uw medebewoners persoonlijk. Moet u zich eens voorstellen welke gevaarlijke situaties er kunnen ontstaan, als u thuis bent op het moment van de inbraak. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor situaties als branden en medische mankementen, die in uw woning kunnen optreden. Gelukkig biedt Pluis de mogelijkheid om de gevolgen van dergelijke situaties zo goed mogelijk te minimaliseren. Met ons basispakket beveiligen we uw woning in Overijssel niet alleen, we nemen ook uw zorgen over de beveiliging volledig uithanden.Compleet alarmsysteem

Beveiliging Overijssel

Waar veel mensen direct beginnen met het ophangen van hun rookmelders en bewegingssensoren, zijn wij van mening dat een risicoanalyse vooraf veel effectiever werkt. Een ervaren adviseur controleert uw woning op zwakke plekken en maakt op basis van zijn analyse en uw persoonlijke wensen een degelijk beveiligingsplan. Hierin vormt het basispakket van Pluis de basis, eventueel uit te breiden met losse componenten als bewegingssensoren en rookmelders. Na installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Overijssel, wordt deze aangesloten op een particuliere meldkamer.

Vanuit de meldkamer wordt dagelijks bekeken of er voldoende batterijspanning op de sensoren in uw woning staat en of deze correct zijn aangesloten op de meldkamer. Tevens vormt een twee jaarlijks preventief onderhoud een onderdeel van ons dienstenpakket, waarbij wij uw volledige alarminstallatie in huis doorlopen om eventuele defecten te traceren. Mochten er onderdelen kapot zijn, dan vallen deze onder de vijfjarige fabrieksgarantie, die u bij Pluis standaard krijgt.

Naast de meldkamer heeft Pluis een eigen applicatie, waarmee u op afstand het beveiligingssysteem in uw woning kunt reguleren, mits u beschikt over een werkende internetverbinding op uw telefoon of tablet. Kiest u voor extra functionaliteiten als een bewegingssensor met camera of bijvoorbeeld een IP camera, dan heeft u via diezelfde app de mogelijkheid om foto’s te maken en mee te kijken met de beelden uit uw woning. Ideaal om de veiligheid thuis in Overijssel ook op afstand te kunnen controleren!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt