Pluis. Alarmsysteem in Amsterdam

Met gemiddeld zesduizend woningbranden per jaar en steeds gewelddadiger wordende inbrekers, is de kans op gevaarlijke situaties in uw woning in de regio Amsterdam of het verlies van dierbare voorwerpen steeds groter geworden. Om de gevolgen te minimaliseren helpt Pluis u met een degelijk basispakket, waarmee u uw woning tegen bovenstaande situaties, maar ook bij medische ongevallen, kunt beveiligen. Wij leveren echter niet alleen losse componenten, bij ons geniet u ook na de installatie van een grote mate van comfort in het beveiligen van uw woning. Zo maken we samen uw veiligheid!header-basispakket

Beveiliging Amsterdam

Het beveiligen van uw woning begint met het opstellen van een beveiligingsplan, gebaseerd op een risicoanalyse van een ervaren adviseur en uw persoonlijke wensen. Na de installatie van het beveiligingssysteem wordt uw woning in Amsterdam verbonden met een particuliere meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken en of deze op een correcte wijze zijn verbonden met de meldkamer. Ook tijdens ons twee jaarlijkse preventieve onderhoud, wat standaard deel uitmaakt van uw dienstenpakket, controleren we de werking van uw alarminstallatie. Mochten we defecte onderdelen tegenkomen, dan vallen deze onder de vijfjarige fabrieksgarantie, waar u bij Pluis van geniet!

Naast de koppeling met de meldkamer heeft Pluis een eigen applicatie voor uw mobiele telefoon of tablet, waarvoor u enkel een werkende internetverbinding nodig heeft. Met de applicatie wordt het mogelijk om uw alarminstallatie in Amsterdam ook buitenshuis te kunnen beheren, evenals dat u foto’s kunt maken met de camera in uw bewegingssensor, mits u deze extra functionaliteit heeft aangeschaft. Grote voordeel hieraan, is de mogelijkheid om bij een afgaand alarm direct te kijken of er ook daadwerkelijk sprake is van een noodsituatie of slechts een vals alarm. Pas wanneer de meldkamer een geverifieerde melding heeft, kunnen zij de hulpdiensten voor u inschakelen. Extra handig, u krijgt bij een afgaand alarm direct een pushbericht op uw telefoon!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt