Pluis. Alarmsysteem in Noord-Holland

Met gemiddeld zesduizend branden in woningen, inbrekers die steeds gewelddadiger worden en een groeiende zelfstandigheid op het gebied van de zorg, is beveiliging in uw woning in Noord-Holland vaak geen overbodige luxe. Met het basispakket van Pluis geniet u van een volledige beveiliging tegen een particuliere prijs! Door het abonnement wat standaard aan het basispakket gekoppeld zit, geniet u ook na de installatie van het alarmsysteem in uw woning in Noord-Holland nog van een uitgebreid dienstenpakket om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

Compleet alarmsysteem

Alarmsystemen Noord-Holland

Pluis heeft een vaste manier van werken, waarbij uw woning eerst deskundig geanalyseerd wordt door een ervaren adviseur. In deze analyse worden de meest risicovolle plekken in uw woning bij bijvoorbeeld ramen en deuren opgenomen, waarna we samen met uw wensen een geschikte beveiligingsaanpak ontwikkelen. Hierin vormt het basispakket de grondlaag, waarop u met losse componenten verder kunt bouwen.

Na de installatie van het alarmsysteem in uw woning in Noord-Holland, eveneens door een erkende installateur uitgevoerd, wordt er een koppeling gemaakt tussen uw beveiliging en een particuliere meldkamer. Vanuit de meldkamer wordt dagelijks gekeken of uw alarmsysteem over voldoende batterijspanning beschikt, of deze nog op de juiste wijze functioneert en wordt er bij een noodsituatie telefonisch contact met u of een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen opgenomen.

Naast de koppeling met de meldkamer geniet u bij een alarmsysteem in Noord-Holland van Pluis tevens van vele extra diensten, die standaard in uw dienstenpakket zitten. U kunt hierbij denken aan een twee jaarlijks preventief onderhoud, een vijfjarige fabrieksgarantie en een handige applicatie, waarmee u vanaf uw mobiel of tablet het alarmsysteem kunt regelen. Kiest u voor een extra bewegingssensor met ingebouwde camera, dan maakt u via deze app tevens foto’s van uw woning, om te kijken of alles veilig is. Bij een noodsituatie stuurt de app u een pushbericht, mits uw mobiele telefoon over een werkende internetverbinding beschikt, zodat u het ook buitenshuis weet als er een alarm afgaat. Zo maken we samen uw veiligheid!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt