Pluis. Alarmsysteem in Tilburg

Met jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden en een trend waarbij inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan, is het vaak geen overbodige luxe om de beveiliging van uw woning in Tilburg nog eens door te nemen. Waar zitten de risicoplekken en welke gevaarlijke situaties kunnen hier uit ontstaan? Pluis staat voor u klaar om hulp te bieden in dit geval, met een compleet basispakket die u tegen de soms nare gevolgen van brand, inbraak en medische ongevallen beschermd. Zo maken we samen de veiligheid, het motto van Pluis!

Compleet alarmsysteem

Beveiliging Tilburg

Een goede beveiliging van uw woning in Tilburg begint met het maken van een beveiligingsplan door een ervaren adviseur, gebaseerd op uw persoonlijke wensen, uw leefwijze en een analyse van de potentiële risico’s in uw woning. Na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer, waarvandaan men dagelijks controleert of uw alarminstallatie over voldoende batterijspanning beschikt en op de juiste wijze functioneert. Tevens neemt de meldkamer contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op bij een afgaand alarm, zodat u direct polshoogte kunt nemen in een mogelijke noodsituatie.

Naast de melding via de meldkamer kunt u onze mobiele applicatie installeren, mits u over een smartphone beschikt met werkende internetverbinding. Deze app maakt het mogelijk om uw beveiligingssysteem in Tilburg op afstand te reguleren en een pushbericht te ontvangen bij een afgaand alarm. Heeft u gekozen voor losse componenten als een camera, dan kunt u via de app live meekijken met de beelden van deze camera.

De koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts twee voorbeelden van het uitgebreide dienstenabonnement waar u bij Pluis van geniet. Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een meerjarige fabrieksgarantie vormen hier een onderdeel van. Zo nemen wij al uw zorgen over de beveiliging van uw woning in Tilburg uithanden en maken we samen de veiligheid!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt