Pluis. Alarmsysteem in Helmond

Jaarlijks krijgt Nederland te maken met gemiddeld zesduizend woningbranden en tal van gewelddadige inbraken in woningen. Niet alleen is het vervelend als uw spullen beschadigd raken of worden gestolen, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Om deze situaties zo goed mogelijk te voorkomen biedt Pluis een uitgebreid basispakket aan, waarmee u uw woning in Helmond op een degelijke manier kunt beveiligen tegen brand, inbraak en medische ongevallen. Wij vinden dat we veiligheid samen moet maken!

header-basispakket

Beveiliging Helmond

Het beveiligen van uw woning in Helmond begint met het maken van een risicoanalyse in uw woning, een analyse van uw leefwijze, uw persoonlijke voorkeuren en de samenstelling van uw gezin, door een ervaren adviseur. Op basis hiervan ontstaat een geoptimaliseerd beveiligingsplan waarvan ons basispakket de grondlaag vormt, uit te breiden met losse componenten. Na de installatie van uw alarmsysteem in Helmond, koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer. Hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of ze op de juiste wijze zijn aangesloten.

Direct schakelen vanuit de meldkamer in geval van nood

Krijgt u te maken met een afgaand alarm, dan wordt de meldkamer hier direct van op de hoogte gebracht en zullen zij u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres telefonisch benaderen. Zo weet u altijd wat er gaande is in uw woning! Dit weet u helemaal, als u beschikt over een smartphone met internetverbinding en gebruik maakt van onze gratis applicatie. De applicatie stuurt u bij een afgaand alarm een pushbericht, zodat u direct polshoogte kan nemen.

De applicatie en koppeling met een meldkamer zijn slechts twee voorbeelden van het uitgebreide dienstenabonnement, dat Pluis u biedt naast het basispakket. Onze gecertificeerde monteurs komen bijvoorbeeld tweejaarlijks bij u langs voor preventief onderhoud aan uw componenten, u krijgt een meerjarige fabrieksgarantie, enzovoorts. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de beveiliging van uw woning in Helmond.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt