Pluis. Alarmsysteem in Eindhoven

U moet er niet aan denken, dat er kostbare bezittingen verloren gaan bij een brand of een inbraak, dat u te maken krijgt met een medisch ongeval, of dat er zich op een andere manier een noodsituatie voordoet in uw woning in Eindhoven. Gelukkig kunt u zich met het basispakket van Pluis beschermen tegen dergelijke situaties, al blijft het onmogelijk om een brand, inbraak of medisch ongeval te voorkomen. Met het basispakket van Pluis heeft u alles in huis om de gevolgen van een brand, inbraak of medisch ongeval zo klein mogelijk te houden! Zo maken we samen de veiligheid in uw woning, het motto van Pluis.

header-basispakket

Beveiliging Eindhoven

Het beveiligen van uw woning in Eindhoven begint met het opstellen van een beveiligingsplan, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze en een risicoanalyse van uw woning. Samen met een ervaren adviseur bekijkt u of het basispakket voldoet in de beveiliging van uw woning, of dat het bijvoorbeeld raadzaam is een extra magneetcontact of bewegingssensor aan te schaffen. Na de installatie van uw volledige beveiligingssysteem koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer, waarvandaan men dagelijks controleert of uw alarminstallatie in Eindhoven naar behoren werkt en over voldoende batterijspanning beschikt.

Directe verbinding met de meldkamer

Mocht er een alarm afgaan in uw woning is het diezelfde meldkamer die direct contact met u of een van uw vooraf opgegeven waarschuwingsadressen zoekt. Zo bent u direct op de hoogte van een noodsituatie in uw woning! Wanneer u de beschikking heeft over een mobiele telefoon met werkende internetverbinding, dan krijgt u tevens direct een pushbericht bij een afgaand alarm via onze applicatie. Deze app maakt het daarnaast mogelijk om uw alarminstallatie in Eindhoven op afstand te regelen!

De meldkamer en applicatie zijn slechts twee voorbeelden van ons uitgebreide dienstenabonnement naast het basispakket. Zo krijgt u ook een tweejaarlijkse preventieve controle, waarbij wij alle componenten controleren op defecten en kunt u live meekijken met camera’s in uw woning via een mobiele telefoon, tablet of computer met internetverbinding. Zo nemen we al uw zorgen over de beveiliging van uw woning uithanden en maken we samen de veiligheid!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt