Pluis. Alarmsysteem in Den Bosch

De afgelopen jaren is gebleken, dat inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan bij een inbraak en hierbij gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. U moet er toch niet aan denken, wat er kan gebeuren als u te maken krijgt met zo’n gewelddadige inbraak! Naast inbrekers, vormen ook woningbranden en medische mankementen een oorzaak van gevaarlijke situaties waar u niet alleen zelf een gevaar bij loopt, maar ook uw dierbare objecten of medebewoners. Gelukkig staat Pluis klaar om u te helpen bij de beveiliging van uw woning in Den Bosch, met een basispakket tegen een schappelijke prijs. Bij ons stopt de service niet bij het basispakket alleen, wij leveren u ook na de installatie een uitgebreid dienstenpakket tegen een maandelijkse vaste prijs.Pluis alarmsysteem draadloos

Beveiliging Den Bosch

Een goede beveiliging in Den Bosch begint met het opstellen van een geoptimaliseerd beveiligingsplan, die gebaseerd wordt op de combinatie van uw persoonlijke wensen en een risicoanalyse van uw woning. Na de installatie van het beveiligingssysteem koppelen wij uw woning aan een particuliere meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of uw sensoren naar behoren werken en of deze over voldoende batterijspanning beschikken. Hier begint het overnemen van uw zorgen over de beveiliging van uw woning in Den Bosch. U hoeft zich immers geen zorgen te maken over lege batterijen of bijvoorbeeld stof in uw sensoren.

Om het beveiligen van uw woning zo comfortabel mogelijk te maken, beschikt Pluis over een speciale applicatie die wij u standaard aanbieden in ons dienstenpakket. Met de applicatie kunt u uw alarmsysteem via uw mobiele telefoon of tablet reguleren, kunt u foto’s maken met een optionele camera in uw bewegingssensoren en kijkt u mee met optionele camera’s in huis. Het enige wat u voor deze applicatie nodig heeft is een werkende internetverbinding. Extra is het pushbericht, dat u krijgt bij een afgaand alarm in uw woning in Den Bosch.

Naast de dagelijkse controle vanuit de meldkamer, komen wij eens in de twee jaar bij u langs voor een preventief onderhoud aan uw alarmsysteem in Den Bosch. Hierbij worden alle componenten gecontroleerd op defecten en schoongemaakt. Mocht er inderdaad sprake zijn van kapotte onderdelen, dan valt dit onder de vijfjarige fabrieksgarantie, die u standaard bij Pluis krijgt! Zo begint een onbezorgd leven met de beveiliging van Pluis.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt