Pluis. Alarmsysteem in Breda

Met gemiddeld zesduizend woningbranden per jaar in Nederland en inbrekers die steeds gewelddadiger worden, is de beveiliging van uw woning in Breda steeds belangrijker geworden om gevaarlijke situaties en het verlies van dierbare objecten te voorkomen. Gelukkig staat Pluis klaar om u bij de beveiliging te helpen, met ons basispakket. Hier stopt onze service echter niet, wij leveren u ook na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Breda een uitgebreid dienstenpakket aan tegen een maandelijkse vaste prijs. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning, het motto van Pluis.Prijs beveiligingssysteem Pluis

Beveiliging Breda

De beveiliging van uw woning in Breda begint met het opstellen van een geoptimaliseerd beveiligingsplan, gebaseerd op de combinatie van enerzijds uw persoonlijke wensen en anderzijds een uitgebreide risicoanalyse door een ervaren adviseur. Na de installatie van uw beveiligingssysteem in Breda, wordt uw woning gekoppeld aan een particuliere meldkamer. Vanuit hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken en of het systeem correct aangesloten is op de meldkamer. Een goed voorbeeld van de manier waarop wij uw zorgen over de beveiliging van uw woning volledig uithanden nemen!

Ook onze mobiele applicatie vormt hier een goed voorbeeld van, die standaard wordt meegeleverd in ons dienstenpakket. Met de applicatie krijgt u niet alleen een pushbericht bij een afgaand alarm, ook wordt het mogelijk uw alarmsysteem op afstand te reguleren. Let wel, het enige wat u nodig heeft voor de applicatie is een werkende internetverbinding op uw mobiele telefoon of tablet.

Om een correcte werking van uw beveiligingssysteem volledig te kunnen garanderen, komt er iedere twee jaar een gecertificeerde monteur langs voor preventief onderhoud aan uw systeem. Mochten hierbij defecte onderdelen naar voren komen, worden deze kosteloos opnieuw geleverd door de vijfjarige fabrieksgarantie van Pluis. Let wel, dit geldt alleen voor de onderdelen en ontstane schade, die vallen onder deze fabrieksgarantie. De combinatie van bovenstaande punten maakt het beheren en onderhouden van uw alarminstallatie zorgeloos, zo maken we samen de veiligheid van uw woning in Breda!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt