Pluis. Alarmsysteem in Noord-Brabant

Jaarlijks kent Nederland gemiddeld zesduizend woningbranden, waarbij niet enkel gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, maar ook dierbare objecten verloren kunnen gaan. Met het basispakket van Pluis kiest u voor een uitgebreide beveiliging voor uw woning in Noord-Brabant, die u niet alleen beschermt tegen brand, maar ook tegen inbraak en medische mankementen. Naast het basispakket geniet u van vele extra’s uit het dienstenpakket waarvoor u maandelijks een vaste prijs betaalt. Doel van Pluis, is het volledig uithanden nemen van uw zorgen over de beveiliging van uw woning in Noord-Brabant.Compleet alarmsysteem

Beveiliging Noord-Brabant

De beveiliging van uw woning in Noord-Brabant begint met het opstellen van een volledige risicoanalyse door een ervaren adviseur. Op basis van de uitkomst hiervan en uw wensen maken we samen een beveiligingsplan, waarvan het basispakket de grondlaag vormt. U kunt vervolgens besluiten het basispakket uit te breiden met losse componenten als een extra bewegingssensor of magneetcontact. Standaard is het mogelijk om uw beveiligingssysteem te koppelen aan een particuliere meldkamer, wat u veel extra comfort biedt.

Zo wordt er dagelijks vanuit de meldkamer gecontroleerd of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken, wordt er middels een lijncontrole gecheckt of het beveiligingssysteem nog correct is aangesloten op de meldkamer en wordt u of een van uw waarschuwingsadressen telefonisch op de hoogte gebracht van een afgaand alarm. Wanneer u over een mobiele telefoon of tablet beschikt met werkende internetverbinding krijgt u tevens een pushbericht via onze gratis applicatie.

Deze app stelt u eveneens instaat om de alarminstallatie in uw woning in Noord-Brabant op afstand te regelen, foto’s te maken via de optionele camera in een bewegingssensor, mee te kijken met de beelden van een camera, enzovoorts.

Dit is echter niet alles! Het dienstenpakket bevat eveneens een twee jaarlijks preventief onderhoud door een gecertificeerde monteur, die uw componenten stuk voor stuk langsloopt op defecte onderdelen. Door de vijfjarige fabrieksgarantie op onze producten, worden defecte onderdeel kosteloos opnieuw geleverd. Zo nemen we al uw zorgen over de beveiliging van uw woning uithanden en maken we de veiligheid van uw woning in Noord-Brabant samen!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt