Pluis. Alarmsysteem in Roermond

Met gemiddeld zesduizend woningbranden per jaar en een trend waarbij inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan bij inbraken, is het niet gek dat steeds meer mensen zich zorgen maken over de beveiliging van hun woning in Nederland. Om hierop in te springen biedt Pluis een uitgebreid basispakket, waarmee u beschermt bent tegen de soms vergaande gevolgen van een brand, inbraak of medische ongevallen in uw woning in Roermond. Zo maken we samen de veiligheid, het motto van Pluis!

header-basispakket

Beveiliging Roermond

Om uw woning in Roermond op de juiste wijze te beveiligen maken we eerst een geoptimaliseerd beveiligingsplan, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze, gezinssamenstelling en een risicoanalyse van uw woning. Na de installatie van de componenten uit dit beveiligingsplan, koppelen we uw beveiligingssysteem aan een gecertificeerde meldkamer. Hier wordt dagelijks een lijncontrole uitgevoerd om te controleren of uw systeem naar behoren werkt en over voldoende batterijspanning beschikt.

Het is tevens de meldkamer die bij een afgaand alarm contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres opneemt. Zo bent u direct op de hoogte van een mogelijke noodsituatie in uw woning en kunt u tijdig polshoogte nemen. Bent u verhinderd? Kies dan voor een mobiele surveillance, die vanuit de meldkamer naar uw woning gestuurd kan worden. U betaalt alleen voor deze dienst, als de surveillance ook daadwerkelijk langs uw woning in Roermond is geweest. Wanneer u de beschikking heeft over een mobiele telefoon met werkende internetverbinding, dan krijgt u bij een afgaand alarm eveneens een pushbericht via onze mobiele applicatie, die standaard deel uitmaakt van ons uitgebreide dienstenabonnement.

Naast de koppeling met de meldkamer en onze app, vormen ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een fabrieksgarantie gedurende de volledige looptijd van uw contract onderdeel van dit dienstenabonnement. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de veiligheid van uw woning in Roermond, dit doen wij voor u!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt