Pluis. Alarmsysteem in Limburg

Wellicht schrikt u van de feiten, dat er jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden plaatsvinden en inbraken de afgelopen jaren steeds gewelddadiger zijn geworden. Niet alleen kunnen beide gevaarlijke situaties opleveren, ook is de kans op het verlies van dierbare objecten in uw woning groot. Om de kans hierop te minimaliseren, biedt Pluis een basispakket met componenten om uw woning in Limburg te beveiligen tegen inbraak, brand en medische mankementen. Het basispakket is niet het enige wat we u mogen bieden, u geniet namelijk tevens van een uitgebreid dienstenpakket na de installatie van het alarmsysteem in uw woning in Limburg. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning, het motto van Pluis!header-basispakket

Beveiliging Limburg

Het beveiligen van uw woning in Limburg begint bij het opstellen van een beveiligingsplan, wat gebaseerd is op een uitgebreide risicoanalyse en uw wensen. Na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning, wordt u aangesloten op een particuliere meldkamer. Niet alleen wordt u of een van uw waarschuwingsadressen gebeld bij een afgaand alarm, ook biedt de meldkamer veel extra comfort om de zorg over de beveiliging van uw woning in Limburg volledig uithanden te nemen.

Zo wordt er dagelijks vanuit de meldkamer gecontroleerd of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en wordt er middels een lijncontrole gecontroleerd of de connectie tussen uw beveiligingssysteem en de meldkamer naar behoren werkt. Tijdens ons twee jaarlijkse preventieve onderhoud, lopen we de componenten van uw alarminstallatie volledig door om eventuele defecten te traceren. De nieuwe onderdelen zijn kosteloos, gezien u bij Pluis geniet van een vijfjarige fabrieksgarantie op al uw onderdelen.

Naast de meldkamer vormt ook onze mobiele applicatie een essentieel onderdeel van ons dienstenpakket. Het enige wat u voor deze applicatie nodig heeft, is een mobiele telefoon of tablet met werkende internetverbinding. De applicatie maakt het mogelijk om een pushbericht te ontvangen bij een afgaand alarm en de beveiliging van uw woning in Limburg op afstand te regelen. Wanneer u kiest voor een bewegingssensor met camera, maakt u via uw mobiele telefoon of tablet eveneens eenvoudig een foto van de omgeving van de camera.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt