Pluis. Alarmsysteem in Groningen

Jaarlijks krijgt Nederland te kampen met gemiddeld zesduizend woningbranden, waarbij niet alleen gevaarlijke situaties voor uw bezittingen ontstaan, maar ook voor u persoonlijk en eventuele gezinsleden. Naast brand zijn ook inbraak en medische ongevallen vaak een bron van gevaarlijke situaties, zeker nu er een trend gaande is waarbij inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan. Gelukkig biedt Pluis een basispakket voor uw woning in Groningen, die u zo goed mogelijk beschermt tegen dergelijke situaties. Zo maken we samen de veiligheid, het motto van Pluis!

header-basispakket_v2

Beveiliging Groningen

Een goede beveiliging van uw woning in Groningen begint bij een risicoanalyse door een ervaren adviseur, een analyse van uw persoonlijke wensen, uw leefwijze en uw gezinssamenstelling, samengevoegd in een geoptimaliseerd beveiligingsplan. Na de installatie van de componenten uit dit beveiligingsplan, koppelen we uw alarmsysteem aan een gecertificeerde meldkamer. Vanuit deze meldkamer wordt dagelijks gecontroleerd of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of deze naar behoren werken. Tevens neemt de meldkamer contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op bij een afgaand alarm in uw woning in Groningen.

Heeft u de beschikking over een smartphone met werkende internetverbinding? Gebruik dan de mobiele applicatie, die onderdeel vormt van een uitgebreid dienstenabonnement, waarmee u bij een afgaand alarm direct een pushbericht ontvangt. Zo weet u het direct, als er sprake is van een mogelijke noodsituatie in uw woning. Naast het pushbericht geeft de app u de mogelijkheid uw beveiligingssysteem op afstand te reguleren, mee te kijken met de beelden van een camera in uw woning, enzovoorts.

Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een fabrieksgarantie gedurende de looptijd van uw contract zijn onderdelen van dit dienstenabonnement, waar u maandelijks een vast bedrag voor betaalt. Zo nemen wij uw volledige zorgen over de beveiliging van uw woning in Groningen uithanden.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt