Pluis. Alarmsysteem in Groningen

Jaarlijks vinden er gemiddeld zesduizend woningbranden plaats in Nederland en meer dan honderdduizend woninginbraken. Situaties die niet alleen gevaarlijke taferelen met zich mee kunnen brengen voor u persoonlijk en uw medebewoners, maar waarbij u ook dierbare objecten als erfstukken of collecties kunt verliezen. Gelukkig biedt Pluis een basispakket tegen een betaalbare prijs, waarmee u uw volledige woning in Groningen kunt voorzien van een alarminstallatie tegen brand, inbraak en medische mankementen. Doordat we ook na de installatie van de beveiliging in uw woning een uitgebreid dienstenpakket aanbieden tegen een vaste maandelijkse prijs, kunt u blijven bouwen op de veiligheid die wij u bieden in uw woning in Groningen. Zo maken we samen de veiligheid van uw woning, het motto van Pluis!header-basispakket_v2

Beveiliging in Groningen

Na een uitgebreide risicoanalyse door een ervaren adviseur van Pluis, de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Groningen en het koppelen van dit systeem aan een particuliere meldkamer, begint de service van Pluis pas echt. Vanaf dit moment hoeft u zich niet langer zorgen te maken over haperende sensoren, lege batterijen of plekken in huis die niet of nauwelijks beveiligd zijn. Wij laten de meldkamer namelijk dagelijks controleren of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken en of deze nog correct zijn gekoppeld aan de meldkamer, via een zogenaamde lijncontrole.

In geval van een afgaand alarm neemt diezelfde meldkamer direct telefonisch contact met u of een van de vooraf door u opgegeven waarschuwingsadressen op, om op een adequate manier in te kunnen grijpen. Tevens krijgt u, mits u de applicatie van Pluis op uw mobiel of tablet heeft geïnstalleerd en beschikt over een werkende internetverbinding, direct een pushbericht bij een afgaand alarm. Zo bent u ook buitenshuis op de hoogte van de situatie thuis in Groningen!

De applicatie, die standaard in het dienstenpakket van Pluis is opgenomen, heeft u veel meer te bieden dan alleen de pushberichten. Zo kunt u de alarminstallatie in uw woning in Groningen via uw mobiel of tablet in- en uitschakelen op afstand, is het mogelijk om foto’s te maken met de camera in een bewegingssensor en kunt u meekijken met de beelden van een camera in uw woning. Let wel, deze laatste twee functionaliteiten zitten niet standaard in het basispakket van Pluis en kunt u optioneel aanschaffen.

Een vijfjarige fabrieksgarantie op al uw componenten en een twee jaarlijks preventief onderhoud zorgen er nog extra voor, dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over de staat van de alarminstallatie in uw woning in Groningen.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt