Pluis. Alarmsysteem in Nijmegen

Een brand of inbraak in uw woning, u denkt er liever niet te lang over na. Toch vinden er jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden plaats in Nederland, gecombineerd met een trend waarbij inbraken steeds gewelddadiger worden. Reden genoeg om de beveiliging van uw woning in Nijmegen nog eens nader te bekijken en wellicht te verbeteren met het basispakket van Pluis. Met dit pakket bent u beveiligd tegen de soms vergaande gevolgen van een brand, inbraak of medische ongevallen in uw woning. Wij vinden dat we veiligheid samen moeten maken!

Compleet alarmsysteem

Beveiliging Nijmegen

De beveiliging van uw woning in Nijmegen begint bij het maken van een volledige risicoanalyse in uw woning door een ervaren adviseur. Deze analyse, gecombineerd met uw persoonlijke voorkeuren, leefwijze en gezinssamenstelling vormen een geoptimaliseerd beveiligingsplan. Hierin vormt het basispakket van Pluis de basis, eventueel uitgebreid met losse componenten. Na de installatie van het alarmsysteem in uw woning koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en naar behoren werken.

Het is eveneens de meldkamer, die contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres opneemt bij een afgaand alarm in uw woning. Zo bent u direct op de hoogte van een mogelijke noodsituatie en kunt u polshoogte nemen bij uw woning. Bent u verhinderd? Vanuit de meldkamer kunt u een mobiele surveillance langs uw woning in Nijmegen sturen, waar u enkel voor betaalt als de surveillance ook daadwerkelijk langs uw woning is geweest. Heeft u de beschikking over een smartphone met internetverbinding, dan geniet u tevens van de voordelen van de mobiele applicatie uit ons dienstenabonnement. De app stuurt u een pushbericht bij een afgaand alarm en maakt het daarnaast mogelijk om uw alarminstallatie in Nijmegen op afstand te reguleren.

De koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts voorbeelden van ons uitgebreide dienstenabonnement. Ook een tweejaarlijks preventief onderhoud aan uw componenten en een fabrieksgarantie gedurende de volledige looptijd van uw contract, vormen hier een onderdeel van. Zo nemen we al uw zorgen over de beveiliging van uw woning Nijmegen uithanden!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt