Pluis. Alarmsysteem in Doetinchem

Nederland krijgt jaarlijks te maken met gemiddeld zesduizend woningbranden, daarnaast is er een trend gaande waarbij inbrekers steeds vaker overdag en steeds gewelddadiger te werk gaan. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om uw woning in Doetinchem tegen een scherpe prijs elektronisch te beveiligen. Bij Pluis kiest u voor een beveiligingspakket, die uw woning niet alleen tegen brand beveiligt, maar tevens tegen inbraak en medische ongevallen. Wij zijn van mening, dat particuliere beveiliging niet duur hoeft te zijn. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning!header-basispakket

Beveiliging Doetinchem

Bij Pluis wordt gewerkt met een vaste procedure, waarbij we eerst een geoptimaliseerd beveiligingsplan voor uw woning in Doetinchem samenstellen. Dit plan is gebaseerd op een risicoanalyse en uw persoonlijke wensen. Als grondlaag voor dit beveiligingsplan hebben we een basispakket voor u samengesteld, die eenvoudig is uit te breiden met losse componenten. Denk aan bijvoorbeeld een extra brandmelder of bewegingssensor. Wanneer het beveiligingssysteem is geïnstalleerd in uw woning in Doetinchem sluiten we deze aan op een particuliere meldkamer.

Meldkamer

Vanuit de meldkamer wordt dagelijks een controle uitgevoerd, waarbij gecontroleerd wordt of uw alarminstallatie over voldoende batterijspanning beschikt en op de juiste wijze is aangesloten. Mocht er sprake zijn van een afgaand alarm in uw woning in Doetinchem, dan neemt de meldkamer tevens direct contact met u of een van uw vooraf opgegeven waarschuwingsadressen op. Zo bent u ook buitenshuis direct op de hoogte van een afgaand alarm. Beschikt u over een mobiele telefoon of tablet met een werkende internetverbinding? Met onze gratis applicatie, die standaard zit inbegrepen in ons standaardpakket, is het mogelijk een pushbericht te ontvangen als er een alarm in uw woning afgaat.

Dit is niet het enige voordeel aan deze applicatie; u maakt er eenvoudig foto’s mee via de (optionele) camera in uw bewegingssensoren, kunt uw beveiligingssysteem in Doetinchem op afstand reguleren en kijk bijvoorbeeld live mee met de beelden van een camera (optioneel). Naast de meldkamer en applicatie geniet u bij Pluis van een meerjarige fabrieksgarantie, een tweejaarlijks preventief onderhoud en enkel gecertificeerde medewerkers. Zo hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw woning in Doetinchem.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt