Pluis. Alarmsysteem in Arnhem

Iedereen wil zich veilig voelen en zo goed mogelijk beschermd worden tegen brand, inbraak en medische ongevallen in huis. Toch vinden gemiddeld nog jaarlijks zesduizend woningbranden plaats en worden inbrekers steeds gewelddadiger. U moet er toch niet aandenken, dat u dierbare objecten verliest, of dat er gevaarlijke situaties ontstaan voor u of een van uw medebewoners. Met het basispakket van Pluis beveiligt u uw woning tegen bovenstaande situaties en houdt u de schade zo klein mogelijk. Hoewel voorkomen vaak niet mogelijk is, kunnen we er samen voor zorgen dat de kans in ieder geval geminimaliseerd wordt! Zo maken we samen de veiligheid van uw woning in Arnhem.Compleet alarmsysteem

Beveiliging Arnhem

De beveiliging van uw woning in Arnhem begint met een geoptimaliseerd beveiligingsplan, op basis van uw wensen en een risicoanalyse van een ervaren adviseur. Als grondlaag gebruiken we hier ons basispakket voor, uit te breiden met extra componenten als een bewegingssensor met camera, een extra rookmelder, keukensirenes, paniekknoppen, enzovoorts. Na de installatie van het volledige systeem, koppelen we deze aan een particuliere meldkamer. Vanuit hier wordt dagelijks gecontroleerd of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken en of deze correct zijn aangesloten op de meldkamer. Zo nemen we uw volledige zorg over de werking van uw alarminstallatie in Arnhem op ons en kunt u een onbezorgd leven leiden!

Vanuit dezelfde meldkamer bellen we u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres bij een noodsituatie, zodat u ook buitenshuis op de hoogte wordt gebracht van een afgaand alarm. Heeft u een mobiele telefoon of tablet met werkende internetverbinding? Dan krijgt u bij een alarm in uw woning in Arnhem eveneens een pushbericht via onze applicatie, die standaard in ons dienstenpakket zit inbegrepen. Via diezelfde applicatie is het mogelijk uw alarminstallatie in Arnhem te regelen, foto’s te maken met de optionele camera in uw bewegingssensoren, enzovoorts.

Naast de dagelijkse controle van uw beveiligingssysteem, komen we iedere twee jaar bij u langs voor preventief onderhoud. Mochten hierbij defecten aan uw alarminstallatie aan het licht komen, dan vallen deze onder de vijfjarige fabrieksgarantie, die Pluis u mag bieden. Het maakt de beveiliging van uw woning in Arnhem eenvoudig, zorgeloos en comfortabel!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt