Pluis. Alarmsysteem in Apeldoorn

Over Nederland verspreid vinden jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden plaats, waarbij de oorzaak in veel gevallen moet worden gezocht bij defecten in technische apparaten. U moet er toch niet aan denken, dat u ’s nachts wakker wordt van een brandlucht waarbij uzelf en uw medebewoners in gevaar gebracht worden. Om nog maar niet te spreken over het verlies van dierbare objecten in uw woning! Gelukkig biedt Pluis een degelijk basispakket tegen een scherpe prijs, waarmee u uw woning in Apeldoorn niet alleen kunt beveiligen tegen brand, maar ook tegen inbraak of medische ongevallen. Hoewel voorkomen niet mogelijk is, kunnen we samen de schade zo klein mogelijk houden!header-basispakket_v2

Beveiliging Apeldoorn

Bij Pluis werken we met een vast patroon, wat begint bij het opstellen van een beveiligingsplan voor uw woning in Apeldoorn. Door uw persoonlijke wensen te combineren met een risicoanalyse van een ervaren adviseur, wordt de eerste stap gezet in de beveiliging van uw woning in Apeldoorn. Na de installatie koppelen onze erkende monteurs uw alarminstallatie aan een particuliere meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of uw beveiliging in Apeldoorn nog naar behoren werkt en over voldoende batterijspanning beschikt. Doordat we twee jaarlijks bij u langskomen voor een preventief onderhoud, hoeft u zich gedurende de looptijd van uw contract geen zorgen meer te maken over de werking van uw beveiligingssysteem.

Of u nu thuis bent of onderweg, met onze mobiele applicatie is het mogelijk uw alarminstallatie in Apeldoorn te reguleren, mits u beschikt over een werkende internetverbinding op uw mobiele telefoon of tablet. Tevens kunt u met deze app foto’s maken met de camera in uw bewegingssensoren, meekijken met een camera in uw woning, enzovoorts. Let wel, deze laatste twee functionaliteiten zijn alleen te gebruiken, als u deze extra functionaliteiten aanschaft naast het basispakket.

Mocht er tijdens de looptijd van uw contract een defect ontstaan in een van uw sensoren of componenten in de alarminstallatie van uw woning, dan worden deze vervangen indien ze vallen onder de vijfjarige fabrieksgarantie die Pluis u biedt. Let wel, De combinatie van bovenstaande punten maakt het beveiligen van uw woning in Apeldoorn niet alleen zeer comfortabel, het geeft u altijd een veilig gevoel. Thuis en elders!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt