Pluis. Alarmsysteem in Gelderland

Nederland kent gemiddeld zesduizend woningbranden per jaar, daarnaast is er een trend gaande waarbij inbrekers steeds gewelddadiger worden en overdag inbreken in plaats van ’s avonds, iets waar u liever niet teveel over nadenkt. Immers, een inbraak kan gevaarlijke situaties opleveren en het verlies van dierbare objecten wilt u eveneens voorkomen. Met een alarmsysteem van Pluis heeft u een volledige beveiliging tegen een scherpe prijs! Daarnaast biedt Pluis u een uitgebreid pakket van diensten aan, zodat u ook na de installatie van het alarmsysteem in uw woning in Gelderland geniet van een grote mate van comfort in de beveiliging. Zo wordt het mogelijk om u met een zorgeloos gevoel in Gelderland te laten wonen! Immers, veiligheid maken we samen.alarmsysteem van Pluis

Beveiliging Gelderland

In het basispakket van Pluis zitten voldoende componenten om een eengezinswoning te beveiligen tegen brand, inbraak en medische mankementen. Op basis van de risicoanalyse, die voor de installatie van het basispakket door een ervaren adviseur wordt uitgevoerd, kan het aan te raden zijn om extra, losse componenten aan te schaffen. In de ene woning gaat het dan om een bewegingssensor, in de andere om bijvoorbeeld een extra rookmelder of koolmonoxidemelder.

Naast de componenten uit het basispakket, levert Pluis een uitgebreid abonnement met extra diensten voor het alarmsysteem in uw woning in Gelderland. Zo kunnen wij uw alarmsysteem koppelen aan een particuliere meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat, of de connectie met de meldkamer nog correct functioneert en of er sprake is van een afgaand alarm. In dit laatste geval nemen wij direct telefonisch contact op met u of een van de door u vooraf opgegeven waarschuwingsadressen.

Naast het telefoontje van de meldkamer, krijgt u een pusbericht op uw mobiele telefoon, mits u de gratis applicatie van Pluis heeft geïnstalleerd en beschikt over een werkende internetverbinding. Vanuit diezelfde app kunt u het alarmsysteem in uw woning in Gelderland in- en uitschakelen, foto’s maken via de camera in uw bewegingssensor en eventueel live meekijken op een van de camera’s die u optioneel kunt laten installeren.

Tot slot krijgt u bij het beveiligingssysteem van Pluis standaard vijf jaar fabrieksgarantie op al uw componenten en een twee jaarlijks preventief onderhoud door een gecertificeerde monteur. Hierbij worden alle componenten gecontroleerd op defecten en waar nodig batterijen preventief vervangen. Zo heeft u gedurende de gehele looptijd van uw contract geen omkijken meer naar de beveiliging van uw woning in Gelderland!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt