Pluis. Alarmsysteem in Friesland

Nederland krijgt jaarlijks met gemiddeld zesduizend woningbranden te maken, wat niet alleen voor u maar ook voor uw medebewoners gevaarlijke situaties kan opleveren. Tevens is de kans op het verlies van dierbare objecten bij een brand of inbraak ontzettend groot! Gelukkig biedt Pluis de mogelijkheid om uw woning in Friesland met ons basispakket te beveiligen tegen brand, inbraak en medische mankementen. Bij ons kiest u echter niet alleen voor de beveiliging van uw woning, wij nemen uw zorgen over deze beveiliging ook volledig uithanden. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning in Limburg, het motto van Pluis!Compleet alarmsysteem

Beveiliging Friesland

De beveiliging van uw woning in Friesland begint bij het maken van een beveiligingsplan, wat gebaseerd is op uw persoonlijke wensen en een risicoanalyse van uw woning door een ervaren adviseur. Na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Friesland wordt u aangesloten op de meldkamer, waarvandaan u veel comfort geboden wordt. Zo controleert de meldkamer dagelijks of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en of deze nog op de juiste wijze zijn aangesloten op de meldkamer.

Onze mobiele applicatie, die standaard in ons dienstenpakket zit, maakt het mogelijk om vanaf uw mobiele telefoon of tablet het alarmsysteem in uw woning in Friesland in en uit te schakelen op afstand. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een werkende internetverbinding. Mocht er een alarm in uw woning afgaan, krijgt u hier direct een pushbericht van op uw mobiele telefoon of tablet. Zo is het ook op afstand mogelijk om de veiligheid van uw woning in de gaten te houden!

De meldkamer en de mobiele applicatie zijn slechts twee voorbeelden van de extra diensten, die Pluis u standaard biedt bij een alarmsysteem in Friesland. Ook een fabrieksgarantie van vijf jaar en een twee jaarlijks preventief onderhoud vormen hier een onderdeel van. Zo hoeft u zich nooit langer zorgen te maken over de staat van de beveiliging van uw woning in Friesland, dat doen wij voor u!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt