Pluis. Alarmsysteem in Lelystad

Hoewel we steeds meer bezig zijn met het beveiligen van onze woning, vinden er jaarlijks gemiddeld nog zo’n zesduizend woningbranden plaats en zien we een trend waarbij inbraken steeds gewelddadiger worden. U moet toch niet denken aan de gevaarlijke situaties die hierbij kunnen ontstaan in uw woning in Lelystad? Om uzelf, uw gezinsleden en uw woning te behoeden voor de soms vergaande gevolgen van een brand, inbraak of medische ongevallen biedt Pluis een basispakket aan tegen een particuliere prijs. Zo maken we samen veiligheid, ons motto!header-basispakket

Beveiliging Lelystad

Het beveiligen van uw woning in Lelystad begint met het opstellen van een geoptimaliseerd beveiligingsplan, op basis van een risicoanalyse van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren in het beveiligen van het huis. Ons basispakket vormt hierin de basis, die valt uit te breiden met losse componenten. Na de installatie van uw alarmsysteem koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer, waarvandaan men dagelijks checkt of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of naar behoren werken.

Bij een afgaand alarm in uw woning zorgt diezelfde meldkamer ervoor, dat u of een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen op de hoogte worden gebracht van de eventuele noodsituatie in uw woning in Lelystad. Bent u verhinderd? Vanuit de meldkamer kunt u een mobiele surveillance langs uw woning sturen, waar u alleen voor betaalt als de surveillance ook daadwerkelijk langs is geweest. Wanneer u over een mobiele telefoon met internetverbinding beschikt, krijgt u naast een melding via de meldkamer tevens een pushbericht via onze gratis mobiele applicatie. De app, die standaard onderdeel uitmaakt van ons dienstenabonnement, maakt het eveneens mogelijk uw alarmsysteem op afstand te reguleren.

Naast de koppeling met de meldkamer en de mobiele applicatie, geniet u bij Pluis van een veel uitgebreidere dienstverlening. Zo zijn ook een tweejaarlijks preventief onderhoud en een fabrieksgarantie op uw componenten gedurende de looptijd van uw contract goede voorbeelden! Wij nemen de volledige zorg over de beveiliging van uw woning in Lelystad van u over.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

  • Gecertificeerd beveiligingssysteem
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Draadloos alarmsysteem incl. app
  • Gratis configuratie & installatie
  • Incl. storingsservice en onderhoud
  • 24/7 in contact met alarmcentrale
  • Maatwerk advies
  • Beste prijs/kwaliteit op de markt