Pluis. Alarmsysteem in Emmeloord

Hoewel de beveiliging van woningen de afgelopen jaren flink aan populariteit heeft gewonnen, vinden er jaarlijks nog gemiddeld zesduizend woningbranden en tal van gewelddadige inbraken plaats in Nederland. U moet er toch niet aan denken, dat u zelf in zo’n situatie terechtkomt in Emmeloord en er geen mogelijkheden zijn om hulp in te schakelen? Gelukkig heeft u deze mogelijkheden met het basispakket van Pluis wel. Hoewel het voorkomen van een brand, inbraak of medisch ongeval niet mogelijk is, kunnen we samen de schade zo klein mogelijk houden! Zo maken we samen veiligheid, het motto van Pluis.

Beveiliging Emmeloord

Het beveiligen van uw woning in Emmeloord begint met een geoptimaliseerd beveiligingsplan, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren, uw leefwijze en een uitgebreide risicoanalyse van uw woning. Door samen met onze ervaren adviseur te kijken of ons basispakket moet worden aangevuld met losse componenten, kunnen we u altijd maatwerk afleveren! Na de installatie van uw alarmsysteem, koppelen we deze aan een gecertificeerde meldkamer. Hier zitten medewerkers dagelijks voor u klaar om in geval van een noodsituatie hulp te bieden, maar wordt ook gecontroleerd of uw componenten over voldoende batterijspanning beschikken en of deze naar behoren werken.

Compleet alarmsysteem

Direct telefonisch contact bij een noodsituatie

Bij een afgaand alarm neemt de meldkamer direct telefonisch contact met u of een vooraf opgegeven waarschuwingsadres op. Samen bekijkt u of het mogelijk is om zelf langs de woning te gaan om te controleren of er inderdaad sprake is van een inbraak, brand of medisch ongeval. Bent u zelf niet beschikbaar, dan is het mogelijk tegen een extra vergoeding een mobiele surveillance langs te sturen. Zij controleren uw woning en schakelen waar nodig hulpdiensten in. Indien u over een mobiele telefoon met internetverbinding beschikt, krijgt u bij een afgaand alarm eveneens direct een pushbericht vanuit onze gratis applicatie. Zo weet u altijd wat er gaande is!

De applicatie voor uw telefoon en de koppeling met de meldkamer zijn slechts twee voorbeelden van de uitgebreide service van Pluis. Zo komen wij tevens tweejaarlijks bij u langs voor een preventief onderhoud aan uw alarminstallatie in Emmeloord, kunt u live meekijken met camera’s in uw woning via een telefoon, tablet of internet, enzovoorts. Zo maken we samen uw veiligheid in Emmeloord!

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt