Pluis. Alarmsysteem in Almere

Ondanks dat de mogelijkheden tot het beveiligen van uw woning in Almere de afgelopen jaren flink zijn doorontwikkeld, vinden er gemiddeld nog jaarlijks zesduizend woningbranden plaats en worden inbraken steeds gewelddadiger. Een veelgehoorde reden om niet direct zo’n alarminstallatie aan te schaffen, is de prijs voor een functioneel beveiligingssysteem. Gelukkig breekt Pluis met de gedachte, dat een alarminstallatie duur moet zijn en bieden wij u een degelijk basispakket voor een scherpe prijs. Daarnaast geniet u bij ons van een uitgebreid dienstenpakket na de installatie van uw beveiliging. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning!header-basispakket

Beveiliging Almere

Pluis werkt volgens een vaste procedure, die begint met het opstellen van een geoptimaliseerd beveiligingsplan op basis van uw persoonlijke wensen en een volledige risicoanalyse van uw woning in Almere. Ons basispakket vormt de grondlaag voor dit beveiligingsplan, wat uit te breiden is met losse componenten als extra rookmelders of bijvoorbeeld bewegingssensoren met een ingebouwde camera. Na de installatie van uw beveiliging in Almere, wordt uw woning aangesloten op een particuliere meldkamer.

Vanuit de meldkamer wordt dagelijks gecontroleerd of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en of deze correct zijn aangesloten op de meldkamer. Tevens wordt er direct telefonisch contact met u of een van uw vooraf opgegeven waarschuwingsadressen opgenomen bij een afgaand alarm. Zo weet u ook buitenshuis wanneer er sprake is van een noodsituatie! Mocht u beschikken over een mobiele telefoon of tablet met een werkende internetverbinding, dan krijgt u tevens via onze handige applicatie een pushbericht bij een afgaand alarm. De applicatie maakt het eveneens mogelijk om op afstand uw alarminstallatie in Almere te reguleren of bijvoorbeeld foto’s te maken met een in de bewegingssensor ingebouwde camera, mits u voor deze extra functionaliteit heeft gekozen.

Een vijfjarige fabrieksgarantie, in combinatie met een twee jaarlijks preventief onderhoud bij u thuis, nemen uw volledige zorgen over de werking van uw alarminstallatie in Almere volledig uithanden. Zo kunt u een onbezorgd leven leiden en maken we samen uw veiligheid!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt