Pluis. Alarmsysteem in Flevoland

Nederland kent jaarlijks gemiddeld zo’n zesduizend woningbranden, waarbij de oorzaak vaak te vinden is in het haperen van technische apparaten in huis. Brand is echter niet het enige, wat gevaarlijke situaties op kan leveren! Ook inbraak of medische mankementen vormen soms situaties, die u liever voorkomt. Met het basispakket van Pluis kunt u uw woning in Flevoland zo goed mogelijk beveiligen tegen deze situaties. Hoewel voorkomen niet mogelijk is, houdt u met onze alarminstallatie de schade zo klein mogelijk en geniet u tevens van een grote mate van comfort. Pluis heeft zich het doel gesteld uw zorgen over de beveiliging van uw woning in Flevoland volledig uithanden te nemen, zodat u op een onbezorgde manier kunt leven. Zo maken we samen de veiligheid van uw woning!header-basispakket

Beveiliging Flevoland

Om uw woning in Flevoland goed te kunnen beveiligen, maakt een ervaren adviseur van Pluis een risicoanalyse van uw huis. Op basis van deze analyse en uw persoonlijke wensen op het gebied van beveiliging, stellen we samen een beveiligingsplan op. Hierbij vormt ons basispakket de basis, waarop u verder kunt bouwen met losse componenten als bewegingssensoren met camera, IP camera’s, magneetcontacten, enzovoorts. Na de installatie van dit beveiligingsplan wordt uw alarminstallatie aangesloten op een particuliere meldkamer, waarvandaan een groot deel van uw zorgen over de beveiliging ontnomen wordt.

Zo wordt er dagelijks gecontroleerd of uw sensoren over voldoende batterijspanning beschikken, of deze correct zijn aangesloten op de meldkamer en wordt er ieder moment gekeken of er geen alarmen in uw woning in Flevoland afgaan. Naast de koppeling met de meldkamer geniet u van het comfort dat de gratis applicatie van Pluis te bieden heeft. Deze installeert u eenvoudig op uw mobiele telefoon of tablet, waarna u enkel nog een werkende internetverbinding nodig heeft. Met de app is het mogelijk uw alarminstallatie in huis te regelen, foto’s te maken met de camera in een bewegingssensor, mee te kijken met de beelden van een camera, enzovoorts.

Een vijf jaar lange fabrieksgarantie op al uw componenten en een twee jaarlijkse preventieve controle door een erkende monteur vormen eveneens onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket. Zo heeft u gedurende de volledige looptijd van uw contract bij Pluis geen zorgen meer over de beveiliging van uw woning in Flevoland.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt