Pluis. Alarmsysteem in Drenthe

Jaarlijks krijgt Nederland met gemiddeld zesduizend woningbranden te maken, waarbij de oorzaak van de branden vaak wordt teruggevonden in defecte huishoudelijke apparaten. Naast brand leveren ook inbraken of medische mankementen vaak gevaarlijke situaties voor u of uw medebewoners op, reden genoeg om ze zo goed mogelijk tegen te gaan! Met het basispakket van Pluis heeft u voldoende middelen om de gevolgen van bovenstaande situaties te minimaliseren. Daarnaast neemt Pluis de volledige zorg over de beveiliging van uw woning in Drenthe van u over, zodat u een onbezorgd leven kunt leiden! Zo maken we de veiligheid in uw woning samen.header-basispakket

Beveiliging Drenthe

Een goede beveiliging van uw woning in Drenthe begint met een risicoanalyse van een ervaren adviseur. Samen met uw persoonlijke wensen vormt dit de basis van een degelijk beveiligingsplan, waarin het basispakket van Pluis de grondlaag vormt. Afhankelijk van de analyse en uw wensen is het mogelijk het basispakket verder uit te breiden met bijvoorbeeld losse bewegingssensoren met camera, een IP camera of een extra rookmelder. Zo levert Pluis u maatwerk tegen een schappelijke prijs!

Na de installatie van het beveiligingssysteem in uw woning in Drenthe, wordt het systeem aangesloten op een particuliere meldkamer. Vanuit deze meldkamer wordt dagelijks gecontroleerd, of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en of deze op de juiste wijze communiceren met de meldkamer. Zo nemen wij een groot deel van uw zorgen uithanden en heeft u geen omkijken naar lege batterijen of bijvoorbeeld stof in uw systeem.

Naast de koppeling met de meldkamer krijgt u standaard toegang tot een applicatie van Pluis voor uw mobiele telefoon of tablet. Wanneer u beschikt over een werkende internetverbinding, is het mogelijk uw alarminstallatie in uw woning in Drenthe te regelen vanaf uw mobiele apparaat, evenals dat u een pushbericht ontvangt bij een afgaand alarm. Zo weet u ook buitenshuis hoe de situatie in uw woning is! Een extra functionaliteit is de mogelijkheid tot het maken van een foto met de camera in sommige bewegingssensoren, of het meekijken met de beelden van een losse camera.

Pluis biedt zijn diensten aan door heel Nederland, dus ook in de volgende woonplaatsen:
Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Helmond, Leerdam, Lelystad, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Roermond, Tilburg, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt