Pluis. beveiligt heel Nederland

Over heel Nederland verspreid vinden jaarlijks gemiddeld zesduizend woningbranden plaats, waarbij niet alleen veel dierbare voorwerpen verloren gaan, maar helaas ook gewonden en zelfs doden vallen te betreuren. Een idee, waar u liever niet te lang bij stilstaat! Evenals de gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan bij een inbraak of medische mankementen. Gelukkig heeft Pluis de oplossing om uw woning in welke regio ook te beveiligen tegen bovenstaande situaties. Daar stopt onze dienstverlening echter niet, wij nemen de volledige zorg over de beveiliging van uw woning op ons. Zo geniet u qua beveiliging van een zorgeloos leven in uw regio en maken we samen de veiligheid in uw woning!

Beveiliging van Pluis

De service van Pluis begint bij het opstellen van een risicoanalyse in uw woning, door een ervaren adviseur. Op basis van deze analyse, gecombineerd met uw persoonlijke wensen, komen we samen tot een geoptimaliseerd beveiligingsplan. Na de installatie van dit beveiligingssysteem in uw woning, wordt deze aangesloten op een particuliere meldkamer waarvandaan een groot deel van uw zorgen worden ontnomen.

Zo controleert de meldkamer dagelijks of er voldoende batterijspanning op uw sensoren in huis staat en of deze op de juiste manier zijn aangesloten op de meldkamer, middels een zogenaamde lijncontrole. Om er zeker van te zijn, dat uw sensoren op een correcte manier blijven werken, komen wij om de twee jaar bij u langs voor een grondige preventieve controle. Bij defecte onderdelen in uw beveiligingssysteem, worden nieuwe onderdelen gratis toegestuurd door de vijf jaar lange fabrieksgarantie die Pluis u mag bieden. Let wel, het defect moet op een natuurlijke wijze ontstaan zijn.

Beveiliging via smartphone en tablet

Naast de meldkamer heeft Pluis een eigen applicatie voor uw mobiel of tablet, om uw alarminstallatie op afstand te kunnen regelen en indien u extra functionaliteiten aanschaft, foto’s te maken en beelden te bekijken uit uw woning. Zo heeft u ook op afstand de mogelijkheid om de veiligheid in en rondom uw woning in de gaten te houden! Mocht er ooit sprake zijn van een afgaand alarm, dan krijgt u hier direct een melding van via een pushbericht op uw mobiel of tablet. Let wel, u dient hiervoor te beschikken over een werkende internetverbinding.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt