Pluis. Partners & Certificeringen

Wanneer u de keuze gaat maken voor een alarmsysteem, is het altijd belangrijk om goed de certificeringen van het alarmsysteem te bekijken. Zo weet u altijd precies aan welke voorwaarden uw alarmsysteem voldoet. Pluis. heeft een zeer betrouwbaar gecertificeerd alarmsysteem. Hieronder vindt u de informatie over onze certificeringen.

Borg erkend installateur

ncp-erkend-websitePluis werkt met erkende installateurs. Om de eindgebruiker van beveiligingsproducten te helpen, zijn kwaliteitsstandaard opgesteld. Kiwa-NCP is een onafhankelijke certificatie-instelling, die vaststelt of een installatiebedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een Kiwa-NCP Certificaat geeft u als eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het installatiebedrijf.

g4s-meldkamerVoor de meldkamer werkt Pluis. samen met het gerenommeerde beveiligingsbedrijf G4S. Deze meldkamer is standaard onderdeel van uw Pluis. pakket zodat u zeker bent van een beveiligde woning. Wanneer Pluis. alarm afgaat of uw noodknop is gekoppeld aan de meldkamer komen zij direct in actie.

REQ registratie

logoPluis werkt uitsluitend met gecertificeerde hardware van Risco Group. De producten van Pluis hebben daarom een zogeheten REQ-registratie. Dit betekent dat de beveiligingsproducten aan de Europese norm voldoen en dit door een onafhankelijk certificerende instelling is vastgesteld. Zo kunt u er op vertrouwen dat het beveiligingssysteem voldoet aan de strenge kwaliteitseisen.

  1. Alarmsysteem en alle bijbehorende componenten worden getest door een onafhankelijk keuringsinstituut welke genormeerd is door Europese wetgeving
  2. De producten worden getest op levensduur, materialen, bedrijfszekerheid, sabotage van behuizing en doormelding
  3. De centrale unit heeft een “watchdog”-functie voor het monitoren van de werking van het systeem
  4. Producten zijn getest op stroomuitval en sabotage
  5. De systemen werken met versleutelde verbindingen tussen de draadloze componenten
  6. Daarnaast is er sprake van een versleutelde verbinding met de meldkamer