Ervaringen van Pluis. klanten

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van andere particulieren en bedrijven met de beveiligingsoplossing en de aanvullende diensten van Pluis? Wij hebben een aantal van deze referenties voor u op een rijtje gezet, zodat u een goed beeld krijgt van andermans ervaringen met onze diensten!

Marco Schuurman

Nijkerk

De keuze voor Pluis was er een waarvan ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb gehad. Pluis heeft een duidelijk aanbod, die tegen een scherpe prijs kon worden aangeschaft. Zelf heb ik, op advies van de ervaren adviseur, gekozen voor twee extra bewegingssensoren.

Rogier de Haas

Zutphen

Het idee, dat een meldkamer 24-uur per dag voor mij klaar zit, geeft mij en mijn gezin een heel veilig en fijn gevoel binnen en buiten ons huis.

H. Schoonenbeek

Amerongen

Gelukkig heb ik nooit te maken gehad met een gevaarlijke situatie, maar zelfs als dit ooit zou gebeuren, vertrouw ik op de beveiliging die Pluis bij mij geïnstalleerd heeft!

Fam. Dekker

Ederveen GLD

Na meerdere aanbieders van beveiliging voor particulieren te hebben vergeleken, viel mijn keuze uiteindelijk voor Pluis. Hoewel Pluis niet het goedkoopste pakket aanbiedt, maakt men het dubbel en dwars goed met het uitgebreide dienstenpakket.