Pluis. Alarmsysteem met abonnement

Bij Pluis is het mogelijk uw alarmsysteem te laten koppelen aan een gecertificeerde alarmcentrale, waarmee u 24-uur per dag geniet van een extra veilig gevoel in uw woning. Vanuit de meldkamer wordt immers continu gecontroleerd of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en of het systeem nog is aangesloten bij de meldkamer door middel van een zogenaamde lijncontrole. Tevens bellen wij u bij een afgaand alarm direct op uw telefoon om u te waarschuwen, wanneer u niet opneemt proberen we het op een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen. Op basis van uw wensen, of die van een van de waarschuwingsadressen, wordt besloten of er een mobiele surveillance bij uw woning langs gestuurd moet worden. Is er sprake van een geverifieerde melding, dan kan de meldkamer andere hulpdiensten inschakelen.

image002

De service van Pluis

De koppeling met de meldkamer is slechts een onderdeel van een veel groter dienstenpakket, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. Ook het pushbericht op uw telefoon, wanneer er een alarm afgaat, is hier onderdeel van, evenals het twee jaarlijkse onderhoud aan uw installatie en een fabrieksgarantie op alle componenten van het systeem gedurende de vijfjarige looptijd van het abonnement. Het zorgt ervoor, dat u geen omkijken meer heeft naar het alarmsysteem in uw woning en zich volledig veilig zult voelen thuis!

De mobiele surveillance is volledig flexibel, u betaalt namelijk alleen als er ook daadwerkelijk een beveiliger bij u langs is geweest. Dit besluit kunt u nog nemen op het moment, dat de meldkamer u of een van uw waarschuwingsadressen bij een afgaand alarm belt.

Veilig tegen een scherpe prijs met Pluis alarmsystemen

Met het abonnement maken we het mogelijk om u een volledig dienstenpakket te bieden naast ons alarmsysteem, tegen een scherpe prijs! U heeft geen omkijken meer naar de beveiliging van uw woning en weet vooraf precies waar u aan toe bent voor de komende jaren. Mocht u tussentijds verhuizen, dan is het mogelijk het beveiligingssysteem over te dragen aan de nieuwe bewoner of deze mee te verhuizen. Kiest u ervoor om voor het verlopen van de looptijd van uw abonnement te stoppen met onze dienstverlening, dan bent u alleen gedurende de eerste drie jaar een afkoopsom verschuldigd. De hoogte hiervan hangt af van het moment van opzeggen. U betaalt immers een klein bedrag voor een systeem met een waarde van over de duizend euro!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!