Altijd direct contact met Pluis. meldkamer

Meldkamer van G4S

Het professionele alarmsysteem wordt gekoppeld aan onze meldkamer. Die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Hiervoor werken wij samen met beveiligingsbedrijf G4S. De alarminstallatie met de koppeling naar de meldkamer maakt deel uit van onze uitgebreide dienstenabonnement. Voor deze brand- en inbraakbeveiliging betaalt u een vast bedrag per maand.

  • Alarmmeldingen naar waarschuwingsadressen
  • Minimaal 3 waarschuwingsadressen
  • In opdracht kan mobiele surveillance worden ingeschakeld.

Voordelen alarmsysteem met meldkamer

De meldkamer krijgt direct een signaal als het alarm in uw huis afgaat. Zij nemen gelijk contact met u op. Bij een noodsituatie kan de alarmcentrale een beveiliger langs sturen. Ook kunt u meteen de hulpdiensten inschakelen als dat nodig is. Bij de paniekknop neemt de meldkamer gelijk contact op met de contactpersonen. Bijvoorbeeld u. Zodat u bij een medisch ongeval gelijk in actie kan komen en polshoogte kunt nemen. De G4S alarmcentrale bewaakt woningen 24/7.

Tip: het alarmsysteem met mobiele app stuurt u een pushbericht bij een afgaand alarm. Zo kunt u snel de situatie bekijken als u even niet thuis bent.

Mobiele surveillance

Het alarmsysteem van Pluis stuurt bij een afgaand alarm direct een melding naar de alarmcentrale van G4S. Zij kunnen ook mobiele surveillance sturen, als u dat graag wenst. Dit zit niet in het standaard pakket en u betaalt per surveillance. Vanuit de meldkamer kunnen ook de hulpdiensten worden ingeschakeld.

Alarmcentrale zorgt voor dagelijkse controle

De alarmcentrale controleert iedere dag of de alarminstallatie nog naar behoren werkt. Zij doen dit van afstand door de zogeheten lijncontrole. Zij zien ook de conditie van de batterijen, zodat deze op tijd vervangen worden. Uw alarmsysteem blijft op deze manier altijd up-to-date. Nog zo’n voordeel van een professioneel alarmsysteem met meldkamer.

Gratis offerte aanvragen voor exacte prijs

Wilt u een professioneel beveiligingssysteem dat in directe verbinding staat met een alarmcentrale? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte voor het alarmsysteem aan. Laat u adviseren over de beste beveiligingsapparatuur voor uw woning. En ontvang een prijsofferte voor alle diensten van Pluis.

Pluis. Ouder & Zorg helpt u bij

Ongevallen

Alarmering

en is simpel te bedienen & uit te breiden.

Ontdek onze gebruiksvriendelijke Zorg & Ouder pakket en ontdek de mogelijkheden met zorg op afstand.