Pluis. wordt gratis voor u geïnstalleerd

Alarminstallatie laten installeren? Dat doet Pluis. helemaal gratis voor u. Onze deskundige BORG gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat het Pluis. alarmsysteem volledig en optimaal werkt. De monteurs installeren de beveiligingsapparatuur op de juiste plekken in uw huis. Zoals magneetcontacten bij ramen en deuren. En hitte- en rookmelders op het plafond. Voor de beste brand- en inbraakpreventie.

Compleet alarmsysteem laten installeren

Draadloze beveiliging in verbinding met meldkamer

De Pluis. apparatuur is draadloos en werkt via een speciale frequentie. Door het te laten installeren, wordt ervoor gezorgd dat het complete alarmsysteem wordt verbonden met de G4S meldkamer. Bij het alarmsysteem krijgt u een mobiele app. Zodat u ook van afstand uw woning in de gaten kunt houden. En snel kunt reageren bij een alarmsignaal.

Onderhoud aan beveiligingsapparatuur

Het onderhoud zit ook bij de prijs inbegrepen. De monteurs komen eens in de 2 jaar langs om de apparaten te controleren. Vanuit de meldkamer worden de apparaten dagelijks gecontroleerd. Zo kunnen bijvoorbeeld tijdig de batterijen vervangen worden. En blijft alles ook up-to-date.

Advies van deskundige monteurs

Het laten installeren van het draadloze alarmsysteem scheelt u veel tijd en moeite. En wij doen het ook nog eens gratis voor u. De vakkundige installateurs leggen gelijk uit hoe alles werkt, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Zij laten zien hoe de soorten sensoren werken. En vertellen u alles over het buitenalarm en de mobiele app. Zo maken wij samen met u de woning veilig.

Kosten nieuw alarmsysteem laten installeren

Het laten installeren en de configuratie is geheel gratis. Voor het Pluis. alarmsysteem betaalt u eenmalig een bedrag. Voor de abonnementskosten betaalt u een laag vast bedrag per maand. Wilt u de exacte kosten weten? Vraag gratis een alarminstallatie-offerte op maat aan en laat vrijblijvend een beveiligingsscan doen van uw woning.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!