Pluis. Sirene alarm

buitensireneWanneer het alarmsysteem in uw huis afgaat wilt u niet alleen uzelf waarschuwen voor dreigend gevaar, maar het liefst ook mensen in uw omgeving. Om die reden zijn de meeste alarmsystemen voorzien van een sirene, een knipperend licht of een combinatie van beide. Afhankelijk van de omgeving van uw woning, kunt u kiezen voor een alarm in huis of aan de buitenzijde van uw woning om ook uw omgeving op de hoogte te brengen van een afgaand alarm. Woont u ver buiten een dorp of stad zonder directe buren te hebben, dan heeft dit natuurlijk minder zin. Door samen een goed beeld te schetsen van uw omgeving en hierop in te springen met een passend alarmsysteem met sirene maken we veiligheid samen, het motto van Pluis!

Types sirenes

De werking van een alarmsysteem met sirene is eenvoudig; zodra een van de sensoren in uw woning beweging of rook constateert zendt deze een elektrische puls uit, die vervolgens een sirene af laat gaan in uw woning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een loeiend geluid wat dermate hard is, dat u er over het algemeen eenvoudig wakker van wordt, maar ook in de vorm van lichtflitsen. Die flitsen en het geluid van de sirene kunnen worden opgemerkt door omwonenden, wat inbrekers afschrikt.

Hoewel een sirene een inbraak niet kan voorkomen, zorgt het wel voor een schrikreactie bij de inbreker(s). Hiermee wordt de kans een stuk kleiner, dat de inbreker waardevolle spullen meeneemt of tot uw slaapkamer op de bovenverdieping komt. Een inbreker zal de woning immers zo snel mogelijk verlaten, in de wetenschap dat er naar alle waarschijnlijkheid al alarm geslagen is in een alarmcentrale. Een gevaarlijke situatie voorkomt u dus vaak wel met een sirene, iets wat u een stuk veiliger gevoel zal geven.Beveiligingssysteem

Pluis helpt u kiezen!

Door de hoogwaardige kwaliteit van ons alarmsysteem met sirene, als onderdeel van ons basispakket, verkleint u de kans op het verlies van waardevolle spullen of gevaarlijke situaties tijdens een inbraak enorm. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!